Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Kylling i karry med hakket kylling - Million kylling
Opskrift på cremet kylling i karry med hakket kylling og grøntsager.
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Nøgleord
Grøntsager, Karryretter
Samlet tid
12
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
433
kcal
Ingredienser
60
g
smør
2
spsk
olie
1
løg, finthakket
3
fed
hvidløg, finthakket
150
g
gulerødder, skåret i små tern
500
g
hakket kylling
275
g
squash, skåret i små tern
3
tsk
karry
1
tsk
gurkemeje
2 1/2
spsk
hvedemel
4
dl
kylling bouillon
1
dl
fløde eller sødmælk
Salt og friskkværnet peber
Til servering
Kogte ris eller nudler
Hakket persille
Sådan gør du
Smelt smørret på en pande sammen med olien, og steg løgene af til de er klare.
Tilsæt gulerodstern og hvidløg og steg det i et par minutter.
Skub fyldet til side på panden, og brun kyllingekødet. Krydr med salt og friskkværnet peber og vend det godt sammen.
Tilsæt squash og steg videre i et par minutter og drys derefter karry og gurkemeje over. Lad det varme med et øjeblik og rør derefter melet i.
Hæld bouillon og fløden ved, og lad retten små simre i 5-10 minutter.
Smag til med salt og friskkværnet peber og server med ris eller nudler.
Video
Nutrition
Calories:
433
kcal
|
Carbohydrates:
15
g
|
Protein:
26
g
|
Fat:
31
g
|
Saturated Fat:
12
g
|
Polyunsaturated Fat:
5
g
|
Monounsaturated Fat:
12
g
|
Trans Fat:
1
g
|
Cholesterol:
145
mg
|
Sodium:
585
mg
|
Potassium:
1078
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
7
g
|
Vitamin A:
7411
IU
|
Vitamin C:
17
mg
|
Calcium:
83
mg
|
Iron:
2
mg