Hjemmelavede spareribs - Opskrift på barbecue spareribs

Hjemmelavede spareribs – Spicy barbecue spareribs

Hjemmelavede spareribs - Spicy barbecue spareribs
Opskrift på hjemmelavede spicy barbecue spareribs.
Hjemmelavede spareribs - Opskrift på barbecue spareribs

Lækre spicy barbecue spareribs, super nemme at lave, og en skøn sommer klassiker.
Vi elsker spareribs herhjemme, og der er ikke noget som duften af lækre barbecue spareribs på grillen, det emmer altså at sol og lange sommeraftener.
Jeg giver gerne vores spareribs en rub som de ligger og trækker med fra morgenstunden, eller blot et par timer hvis man har glemt det i farten. Under tilberedningen pensler vi dem flere gange med en lækker hjemmelavet barbecuesauce, så de bliver lækre karameliserede. Prøv også min version på klassiske barbecue spareribs der har en mere sød marinade, – den er mere børnevenlig end denne.

Hjemmelavede spareribs - Opskrift på barbecue spareribs

Hjemmelavede spareribs - Spicy barbecue spareribs

Opskrift på hjemmelavede spicy barbecue spareribs.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 6 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4

    ferske spareribs

Krydderi rub

  • 4 spsk

    sød paprika

  • 1 spsk

    spidskommen

  • 4 spsk

    rørsukker eller brun farin

  • 2 spsk

    groft salt

  • 1 tsk

    løg pulver

  • 1 tsk

    sennepspulver

  • 1 tsk

    chili

  • 1 tsk

    cayennepeber

  • 1/2 tsk

    røget paprika

Barbecuesauce

  • 2 1/2 dl

    ketchup

  • 1/4 dl

    æblecidereddike, - måske en smule mere, smag til

  • 1 1/2 spsk

    worcestersauce

  • 1/2 dl

    brun farin

  • 2 tsk

    løg pulver

  • 1 tsk

    hvidløgspulver

  • 1/2 tsk

    chipotle chilipulver

  • 1/4 tsk

    cayennepeber, - kan justeres efter temperament

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til rubben og gnid det godt ind i benene. Pak dem tæt i en pose og læg dem på køl i min. et par timer, - gerne 6-8 timer.
  • Tag benene ud af køleskabet en halv times tiden inde de skal på grillen. Smør dem med barbecuesauce, og gem resten til pensling under tilberedning.
  • Steg benene i ca. 1 1/2 time over indirekte varme på kulgrill eller i gasgrill hvor alle blus står på minimum. Vend benene flere gange undervejs, og pensl løbende med barbecuesauce.
  • Server benene med en god salat, bagte kartofler eller lignende.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Hjemmelavede spareribs - Opskrift på barbecue spareribs

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*