
Frisk og lækker salat toppet med masser af friske hindbær, en god feta, hjemmelavet hindbærdressing og saltede mandler.
Denne her salat klæder bordet året rundt, – i de kolde måneder emmer den af sol og sommer, – og på sommerbordet pynter den med sine smukke friske farver.
Kan du ikke få fat i feldsalat, kan dette erstattes af en napolitana salatmix, spinat, ruccola eller lignende.

Grøn salat med hindbær, feta og saltede mandler
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 store håndfulde
feldsalat
- 2 store håndfulde
frisk baby spinat
- 150 g
feta
- 2 pk
friske hindbær
- 1 håndfuld
saltede mandler, grofthakket
- 1 portion hindbær dressing - klik her
Sådan gør du
- Bland feldsalat og baby spinat og anret det i en stor salat skål.
- Bræk stykker af fetaen, og fordel den mellem salatbladene.
- Top med friske hindbær, grofthakkede saltede mandler og dryp dressingen over.
