Saltede mandler - Opskrift på hjemmelavede saltmandler

Saltede mandler

Saltede mandler
Opskrift på saltede mandler
Saltede mandler - Opskrift på hjemmelavede saltmandler

Lækre sprøde saltede mandler, – perfekt som topping på salater, supper og i pitabrød eller blot som en lille snack.
Det er super nemt at lave sine egne saltede mandler, og så er det altså noget billigere end at købe dem færdiglavede.
Jeg laver en god portion ad gangen, – da de herhjemme bliver spist meget hurtigt, og ellers kan holde sig rigtig længe i en lufttæt beholder.

Saltede mandler - Opskrift på hjemmelavede saltmandler

Saltede mandler

Opskrift på saltede mandler
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 1 time

Ingredienser

  • 400 g

    mandler

  • 10 dl

    vand

  • 250 g

    salt

Sådan gør du

  • Kog vand og salt i en gryde til salten er opløst.
  • Tag gryden af varmen, hæld mandlerne i og lad dem trække i ca. 30 min. Rør gerne i dem et par gange undervejs.
  • Hæld vandet fra og lad mandlerne dryppe godt af i en sigte, fordel dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 20 min. Mandlerne skal vendes et par gange under vejs.
  • Lad mandlerne køle af på bagepladen inden de fyldes på et lufttæt glas.
  • De kan holde sig i evigheder, - hvis man da kan lade dem være så længe.
Saltede mandler - Opskrift på hjemmelavede saltmandler
Saltede mandler – Opskrift på hjemmelavede saltmandler

Kommentarer

  1. Pingback: Spidskålssalat - Opskrift med nektariner og fetadressing

  2. Pingback: Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing

  3. Pingback: Grøn salat med hindbær - Opskrift på hindbærsalat med feta

  4. Pingback: Kålsalat med varmrøget laks - Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)