Lækker snasket flæskestegssandwich, – sprød, saftig og super nem at lave.
Du kan bruge rester fra julemaden til din flæskestegsandwich, eller en hvilken som helst anden dag hvor den har stået på flæskesteg, – eller du kan lave det hele fra bunden. Jeg linker til de forskellige opskrifter i opskriften.
Flæskesteg med sprød svær, friske kålsalat, hjemmelavet rødkål og sennepsmayo, – så snaske og fyldt med dejlig smag.
Flæskestegssandwich er oplagt at lave i dagen efter juleaften, – skøn må de at bruge resterne på. Men altså, det smager SÅ godt, så at smide en flæskesteg i ovnen for at lave flæskestegs sandwich, – det gør vi altså også herhjemme. Brug de salater du måtte have i køleskabet, – men især spidskål gør sig altså godt i sådan en flæskestegssandwich. Ønsker du ikke at blande spidskålen med en marinade kan den sagtens komme i frisk, – det er bare sprødt og lækkert.
Flæskestegssandwich
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 8 skiver flæskesteg, -brug rester eller klik her for opskrift
- 4 burgerbolle
- 1 æble, skåret i skiver
- Kålsalat, – brug rester eller klik her for opskrift
- Rødkål, brug rester – eller klik her for opskriften
Senneps mayonnaise
- 1 1/2 dl god mayonnaise
- 2 tsk gul sennep – jeg bruger French's Classic Yellow Mustar
- 2 1/2 tsk grov sennep – Whole grain mustard – eller 1 1/2 tsk dijon
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til sennepsmayonnaisen og smag til med peber.
- Varm burgerbollerne.
- Smør den nederste bolle med sennepsmayo og top med frisk kålsalat.
- Læg 2 skiver flæskesteg ovenpå, rødkål og slut med overbollen der er smurte med sennepsmayo – eller almindelig mayo.
For at gøre det ekstra “flæskesteg-lækkert”, så skal der lige lidt flæskesteg-sovs over 🙂
Med venlig hilsen
Hej Per
Jeg siger nu heller aldrig nej til en skefuld sauce eller to 🙂
Dbh Dianna
Jeg insisterer på et par skriver rødløg og så putter jeg lidt sukker og lidt æbleeddike i creme fraichen sammen med mayo og sennep.
Det lyder også lækkert:)