Lækker snasket flæskestegssandwich, – sprød, saftig og super nem at lave.
Du kan bruge rester fra julemaden til din flæskestegsandwich, eller en hvilken som helst anden dag hvor den har stået på flæskesteg, – eller du kan lave det hele fra bunden. Jeg linker til de forskellige opskrifter i opskriften.
Flæskesteg med sprød svær, friske kålsalat, hjemmelavet rødkål og sennepsmayo, – så snaske og fyldt med dejlig smag.
Flæskestegssandwich er oplagt at lave i dagen efter juleaften, – skøn må de at bruge resterne på. Men altså, det smager SÅ godt, så at smide en flæskesteg i ovnen for at lave flæskestegs sandwich, – det gør vi altså også herhjemme. Brug de salater du måtte have i køleskabet, – men især spidskål gør sig altså godt i sådan en flæskestegssandwich. Ønsker du ikke at blande spidskålen med en marinade kan den sagtens komme i frisk, – det er bare sprødt og lækkert.

Flæskestegssandwich
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 8 skiver flæskesteg, -brug rester eller klik her for opskrift
- 4 burgerbolle
- 1 æble, skåret i skiver
- Kålsalat, – brug rester eller klik her for opskrift
- Rødkål, brug rester – eller klik her for opskriften
Senneps mayonnaise
- 1 1/2 dl god mayonnaise
- 2 tsk gul sennep – jeg bruger French's Classic Yellow Mustar
- 2 1/2 tsk grov sennep – Whole grain mustard – eller 1 1/2 tsk dijon
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til sennepsmayonnaisen og smag til med peber.
- Varm burgerbollerne.
- Smør den nederste bolle med sennepsmayo og top med frisk kålsalat.
- Læg 2 skiver flæskesteg ovenpå, rødkål og slut med overbollen der er smurte med sennepsmayo – eller almindelig mayo.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

For at gøre det ekstra “flæskesteg-lækkert”, så skal der lige lidt flæskesteg-sovs over 🙂
Med venlig hilsen
Hej Per
Jeg siger nu heller aldrig nej til en skefuld sauce eller to 🙂
Dbh Dianna
Jeg insisterer på et par skriver rødløg og så putter jeg lidt sukker og lidt æbleeddike i creme fraichen sammen med mayo og sennep.
Det lyder også lækkert:)