Fladbrød med Cæsar Squashsalat og Sprød Kylling - Nem Opskrift

Fladbrød, cæsar squashsalat og sprød kylling

Fladbrød, cæsar squashsalat og sprød kylling
Opskrift på fladbrød toppet med enn cæsar squashsalat og sprød panko kylling.
Fladbrød med Cæsar Squashsalat og Sprød Kylling - Nem Opskrift

Fladbrød med cæsar squashsalat og sprød kylling er den perfekte kombination af smag og tekstur, der gør denne ret til en favorit til både frokost og aftensmad.
Kyllingen er paneret i panko og stegt til den er gylden og sprød, hvilket giver en skøn kontrast til den friske squashsalat.

Squashsalaten er lavet med tynde skiver squash, der vendes i en klassisk cæsar dressing. Denne salat er både frisk og fyldig, og passer perfekt til det sprøde fladbrød og den lækre kylling.
Server disse fladbrød som en nem og hurtig løsning, når du ønsker en smagfuld og mættende ret.
De er ideelle til en let frokost eller en hyggelig aftensmad, hvor du vil forkæle dig selv og dine nærmeste med noget ekstra lækkert.

Fladbrød med Cæsar Squashsalat og Sprød Kylling - Nem Opskrift

Fladbrød, cæsar squashsalat og sprød kylling

Opskrift på fladbrød toppet med enn cæsar squashsalat og sprød panko kylling.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Cæsarsalat, Fladbrød
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Panko kylling

  • 2 store kylling bryster
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk paprika
  • 1 æg, sammenpisket
  • 4 dl pankorasp
  • Smagsneutral olie til stegning
  • Salt og friskkværnet peber

Cæsar squashsalt

Derudover

Sådan gør du

Panko kylling

  • Del kyllingebrysterne i 2, så du får 4 flade fileter.
  • Bland mel med krydderierne og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Vend kyllingen heri, derefter i de sammenpiskede æg og til sidst i panko raspen.
  • Steg stykkerne sprøde på en pande, i en god sjat olie ved middel varme.

Cæsar squashsalt

  • Imens samles ingredienserne til salaten.
  • Skær squashen i tynde strimler, på den lange led – med en kartoffelskræller eller et mandolinjern, og vend dem med romaine og ærter.
  • Hæld dressingen over, krydr med friskkværnet peber og vend det godt sammen.

Servering

  • Lun fladbrødene, og top med med squashsalaten. Skær kyllingen i skiver og læg den på toppen, drys med parmesan shaves, evt. feldsalat og server med ekstra cæsardressing ved siden af.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)