Fantastiske snobrød

Snobrød

Fantastiske snobrød
Opskrift på lækre saftige snobrød.
Denne opskrift giver ca. 12 snobrød
Fantastiske snobrød

Nem og hurtig opskrift på lækre snobrød.
Lune sommeraftener og snobrød er altså en ganske god kombi, og vi laver flere gange i løbet af sommeren snobrød til aftensmad.
Snobrød kan serveres med smør, syltetøj eller nutella, – eller du kan grille nogle pølser og bruge snobrødene som hotdog brød.

Som barn var der intet bedre en at få lov at lave snobrød, – hyggen, smagen, duften og så lige det faktum at man ofte også fik lov at komme lidt senere i seng.
Og selvom mit fødselsår fortæller mig, at jeg ikke længere er barn, så synes jeg stadig det er lige så fantastisk, at sidde foran den knitrende bål, og få lov at dele denne hygge og glæde med familien.

Fantastiske snobrød

Fantastiske snobrød

Opskrift på lækre saftige snobrød.
Denne opskrift giver ca. 12 snobrød
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.86 fra 14 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Brød
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 2 timer
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 25 g

    gær

  • 600 g

    hvedemel

  • 4 dl lunken vand
  • 50 g

    blødt smør

  • 2 tsk

    sukker

  • 1 1/2 tsk

    salt

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet.
  • Tilsæt mel, sukker og salt lidt ad gangen, og rør dejen godt sammen.
  • Tilsæt derefter smørret i mindre klumper, og ælt dejen igennem, - gerne på maskine.
    *Jeg foretrækker min dej til det let klistrede side, - og så bruger jeg hellere lidt mel når jeg skal lave/forme snobrødene. Ved at dejen ikke får for meget mel, sikrer du at du får nogle lækre saftige snobrød. MEM hvis du synes dejen føles for klistret, - så kan den sagtens klare lidt ekstra mel. Prøv med 50 gram - det burde gøre det.
  • Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 1 1/2 time.
  • Del dejen i 12 lige store stykker, - form til snobrød, og bag dem over bål til de er gyldne og gennembagt.

Noter

Hvis man ønsker at snobrødet skal hæve op kan man med fordel holde det længere væk fra gløderne, - varmen vil få brødet til at hæve godt op og til sidst kan man give det farve ved at komme tætter på gløderne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)