Cremet pasta med salsiccia, fløde og tomat - Klar på 20 minutter

Cremet pasta med salsiccia, fløde og tomat

Cremet pasta med salsiccia, fløde og tomat
Opskrift på en enkel og lækker pasta med smagfuld salsiccia - tilberedt med tomat og fløde.
Cremet pasta med salsiccia, fløde og tomat - Klar på 20 minutter

Cremet salsiccia pastaret, der kan laves på ingen tid og med ganske få ingredienser.
Denne cremede pasta med salsiccia, fløde og tomat er drøn nem at lave.
Med få ingredienser som italiensk salsiccia, løg, hvidløg, tomatkoncentrat, hvidvin og fløde, skaber du en ret, der smager himmelsk og oser af komfort. Salsiccian steges og får selskab af løg og hvidløg, før den tilsættes tomatkoncentrat, hvidvin og fløde. Retten smages til med lidt krydderi, som fuldender smagen.
Server den med din yndlingspasta og nyd en skøn pastaret på under 20 minutter.

Cremet pasta med salsiccia, fløde og tomat - Klar på 20 minutter

Cremet pasta med salsiccia, fløde og tomat

Opskrift på en enkel og lækker pasta med smagfuld salsiccia – tilberedt med tomat og fløde.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Nøgleord: Aubergine pasta, Nem aftensmad, Salsiccia
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g salsiccia
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 150 g tomatkoncentrat
  • 1 tsk basilikum
  • 1/2 tsk chiliflager
  • 1 dl hvidvin
  • 2 1/2 dl fløde
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olie
  • 4-500 g pasta
  • Pastavand

Derudover

  • Fintrevet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Halver pølserne, skrab fasen ud af dem, og steg det ved god høj varme i en sjat olie på en pande – ca. 5 minutter.
  • Tilsæt løg og hvidløg, og steg det til løgene er klare.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier og steg det et minuts tid, og hæld derefter hvidvinen ved og lad den koge ind.
  • Sæt samtidig pastaen over, og kog den al dente – som beskrevet på pakken.
  • Tilsæt fløde og lad saucen små simre imens pastaen koger færdigt.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber, og tilsæt en smule pastavand, inden pastaen vendes i saucen.
    Lad retten samle sig til saucen sætter sig om pastaen, og juster med mere pastavand hvis der er behov for det.
  • Server med revet parmesan på toppen, og ekstra friskkværnet peber.

Kommentarer

  1. Valerina

    Kan man undlade hvidvin og? 🙂 Og hvis ja hvilken boullion vil du så anbefale?

  2. Inge Ravn kristensen

    Det smager simpelthen så godt

  3. Kan man bruge andet kød end salsiccia

    • Hej Dorte

      Altså det kan du sagtens, men salsiccia pølse tilfører virkelig meget smag til saucen, så skriver du den ud, så skal saucen smages til med krydderier:)

      Du kan evt. prøve med chorizo – den har også masser af dejlig smag:)

      Kh Dianna

  4. Betina

    5 stars
    Ej det blev godt og så var det virkelig nemt at lave, tak for det ❤️

  5. Sarah Maria

    5 stars
    Så lækker

  6. Michelle

    Mega lækker ret!! Kan man bruge rødvin i stedet for hvidvin?

    • Hej Michelle

      Tusind tak 🙂
      Det tænker jeg absolut du kan ja – tænker saucen bliver en smule dybere i smagen 🙂

      Kh Dianna

  7. Eliana

    Bare et spørgsmål, kan man bruge kylling i stedet for er ikke så glad for pølse:)

    • Hej Eliana

      Det kan du godt ja, men så skal du krydre den – ellers bliver det for fersk. Salsiccia er en krydret fars, så den har masser af smag.
      Prøv at smage til med f.eks. basilikum, oregano, lidt timian og eller rosmarin:)

      Kh Dianna

  8. 5 stars
    Virkelig lækker og hurtig at tilberede. Tak for dine lækre opskrifter

5 from 3 votes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)