Opskrift på en enkel og lækker pasta med smagfuld salsiccia - tilberedt med tomat og fløde.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Aubergine pasta, Nem aftensmad, Salsiccia
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
400gsalsiccia
1løg, finthakket
3fedhvidløg, revet eller presset
150gtomatkoncentrat
1tskbasilikum
1/2tskchiliflager
1dlhvidvin
2 1/2dlfløde
Salt og friskkværnet peber
Olie
4-500gpasta
Pastavand
Derudover
Fintrevet parmesan til toppen
Sådan gør du
Halver pølserne, skrab fasen ud af dem, og steg det ved god høj varme i en sjat olie på en pande - ca. 5 minutter.
Tilsæt løg og hvidløg, og steg det til løgene er klare.
Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier og steg det et minuts tid, og hæld derefter hvidvinen ved og lad den koge ind.
Sæt samtidig pastaen over, og kog den al dente - som beskrevet på pakken.
Tilsæt fløde og lad saucen små simre imens pastaen koger færdigt.
Smag til med salt og friskkværnet peber, og tilsæt en smule pastavand, inden pastaen vendes i saucen. Lad retten samle sig til saucen sætter sig om pastaen, og juster med mere pastavand hvis der er behov for det.
Server med revet parmesan på toppen, og ekstra friskkværnet peber.