Cremet pasta med kylling og chorizo - Opskrift på pasta med kylling og chorizo

Cremet pasta med kylling og chorizo

Den lækreste cremede pasta med saftig kylling, krydret chorizo, grøntsager, parmesan og fløde.
Denne her pasta rummer så meget smag, den er mega nem at lave og så indeholder den relativt få ingredienser.
En nem pastaret med kylling og chorizo kan laves på en halv times tid, der er ganske lidt forberedelse, og imens retten simrer, koger du din favorit pasta. Server den til frokost eller til aftenmad.
Jeg har brugt fersk chorizopølse, – her har jeg taget farsen ud af tarmen, og mast det ud i mindre stykker. Kan du ikke finde fersk chorizo, kan du sagtens bruge almindelig chorizo pølse og skære den ud i mindre stykker. Den største forskel er konsistensen, – pølsen giver masser af smag om det er den ene eller den anden.

Cremet pasta med kylling og chorizo - Opskrift på pasta med kylling og chorizo

Cremet pasta med kylling og chorizo

Opskrift på nem pasta med kylling, chorizo og fløde.
4.81 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 400 g kylling, skåret i mundrette bider
  • 150 g chorizo, jeg bruger fersk, – men brug det du kan få
  • 300 g friske cherrytomater, halveret eller kvarte
  • 1 rød peber, skåret i mindre strimler
  • 1 løg, grofthakket
  • 4 fed hvidløg, revet eller presset
  • 3 håndfulde spinat
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • 75 g parmesan, fintrevet
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 1 1/2 dl hvidvin
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Sådan gør du

  • Varm en smule olie i en dyb pande, og steg chorizoen af i 4-5 minutter, – rør jævnligt. Sæt til side på en tallerken.
    Bruger du ferske chorizo pølser maser du kødet ud af disse, og deler det i mindre stykker.
    Bruger du den 2traditionelle" chorizo pølse skærer du denne ud i mindre stykker.
  • På samme pande brunes kyllingen af, krydr med salt og peber.
  • Hæld chorizoen tilbage på panden, tilsæt løg og hvidløg, og steg med et par minutter.
  • Tilsæt tomater og peberfrugt og steg det med i yderligere 3-4 minutter, og hæld derefter hvidvin og basilikum over. Lad det koge ind et par minutter.
  • Hæld fløden ved og rør parmesan ud i saucen, og lad den simre imens du koger din pasta al dente, som beskrevet på pakken.
    Rør undervejs.
  • Dræn pastaen fra kogevand, gem evt. en smule til justere konsistens med hvis der er behov for det, – og hæld pastaen i saucen. Rør det godt sammen.
  • Vend spinaten i saucen, varm hurtigt igennem og smag til med salt og peber.
  • Lad pastaen trække et par minutter inden dens serveres, og top den med friskkværnet peber, frisk basilikum og evt. revet parmesan.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Cremet pasta med kylling og chorizo - Opskrift på pasta med kylling og chorizo
Cremet pasta med kylling og chorizo – Opskrift på pasta med kylling og chorizo

Kommentarer

  1. Anne Marie

    4 stars
    Rigtig god smag og men at lave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse