Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce
Opskrift på den lækreste cremede champignonsauce.
Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce med masser af smag, – enkelt og lækker.
Denne sauce er super nem at lave, og så smager den virkelig bare fantastisk. Brug nogle lækre brune markchampignon og server den til en klassisk bøf, en god schnitzel eller lignende.

Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce

Opskrift på den lækreste cremede champignonsauce.
4.69 fra 47 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 350 g

    brune markchampignon

  • 1

    løg, finthakket

  • 2 1/2 dl

    vand + 1 boullionterning

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 25 g

    smør

  • Salt og peber

  • Kulør
  • Evt. lidt mejsstivelse

Sådan gør du

  • Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.
  • Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.
  • Hæld vand, fløde og boullionterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.
  • Lad saucen simre til den er kogt let ind og er god cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt, - og kulør hvis saucen ønskes mørkere.
  • Smag saucen til med salt og peber.
Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce
Champignonsauce – Opskrift på cremet champignonsauce

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej.

    Hvilken boullion bruger du

  2. Opløser du bouillonterningen i vandet først? 🙂

    Tak for en FANTASTISK side!

    • Hej Mette

      Tak for din dejlige besked:)

      Nej det behøver du slet ikke, – den opløses også fint direkte i saucen:)

      Kh Dianna

  3. Anonym

    Hej.
    Hvordan får du saucen til at være så mørk ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse