
Cremet champignonsauce med masser af smag, – enkelt og lækker.
Denne sauce er super nem at lave, og så smager den virkelig bare fantastisk. Brug nogle lækre brune markchampignon og server den til en klassisk bøf, en god schnitzel eller lignende.

Cremet champignonsauce
Opskrift på den lækreste cremede champignonsauce.
Udskriv
Pin
Bedøm
Antal: 4 Personer
Ingredienser
- 350 g
brune markchampignon
- 1
løg, finthakket
- 2 1/2 dl
vand + 1 boullionterning
- 1/2 l
piskefløde
- 25 g
smør
-
Salt og peber
-
Evt. lidt mejsstivelse
Sådan gør du
- Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.
- Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.
- Hæld vand, fløde og boullionterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.
- Lad saucen simre til den er kogt let ind og er god cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt.
- Smag saucen til med salt og peber.

Hej.
Hvilken boullion bruger du
Hejas
Jeg bruger gerne grøntsagsbouillon til denne sauce 🙂
Dbh Dianna
Opløser du bouillonterningen i vandet først? 🙂
Tak for en FANTASTISK side!
Hej Mette
Tak for din dejlige besked:)
Nej det behøver du slet ikke, – den opløses også fint direkte i saucen:)
Kh Dianna