Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce med masser af smag, – enkelt og lækker.
Denne sauce er super nem at lave, og så smager den virkelig bare fantastisk. Brug nogle lækre brune markchampignon og server den til en klassisk bøf, en god schnitzel eller lignende.

Cremet champignonsauce

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på den lækreste cremede champignonsauce.

Ingredienser

  • 350 g brune markchampignon
  • 1 løg, finthakket
  • 2 1/2 dl vand + 1 boullionterning
  • 1/2 l piskefløde
  • 25 g smør
  • Salt og peber
  • Evt. lidt mejsstivelse

Fremgangsmåde

1

Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.

2

Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.

3

Hæld vand, fløde og boullionterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.

4

Lad saucen simre til den er kogt let ind og er god cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt.

5

Smag saucen til med salt og peber.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.