Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce
Opskrift på den lækreste cremede champignonsauce.
Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce med masser af smag, – enkelt og lækker.
Denne sauce er super nem at lave, og så smager den virkelig bare fantastisk. Brug nogle lækre brune markchampignon og server den til en klassisk bøf, en god schnitzel eller lignende.

Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce

Opskrift på den lækreste cremede champignonsauce.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.64 fra 82 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 350 g

    brune markchampignon

  • 1

    løg, finthakket

  • 2 1/2 dl

    vand + 1 boullionterning

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 25 g

    smør

  • Salt og peber

  • Kulør
  • Evt. lidt mejsstivelse

Sådan gør du

  • Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.
  • Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.
  • Hæld vand, fløde og boullionterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.
  • Lad saucen simre til den er kogt let ind og er god cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt, - og kulør hvis saucen ønskes mørkere.
  • Smag saucen til med salt og peber.
Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce
Champignonsauce – Opskrift på cremet champignonsauce

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej.

    Hvilken boullion bruger du

  2. Opløser du bouillonterningen i vandet først? 🙂

    Tak for en FANTASTISK side!

    • Hej Mette

      Tak for din dejlige besked:)

      Nej det behøver du slet ikke, – den opløses også fint direkte i saucen:)

      Kh Dianna

  3. Anonym

    Hej.
    Hvordan får du saucen til at være så mørk ?

  4. Den virker hver gang. Tak.

  5. 5 stars
    Lavede dobbelt portion.
    Dejlig suppe.
    Spar på vandet.

  6. Shila baunsgaard

    Kan man godt laver det hele i forvejen

  7. 5 stars
    Smagte himmelsk og alle gæsterne elskede den og så var det endda mit første forsøg nogensinde med champignonsauce! Tak for den

  8. Den smager VANVITTIGT og er en sikker vinder hvergang! Og bonus er at den tager ingen tid og lave Virkelig virkelig god sovs! Jeg lader dog ikke vandet fra champignonerne dampe helt af da jeg syntes det gir en så god smag til sovsen, har lige prøvet med cremefine for og sparer lidt på kalorierne Det gjorde absolut ingen forskel andet end lidt majsstivelse så den bliver tykkere. Elsker dine opskrifter Mange tak for endnu en god opskrift, knor er ude

  9. 5 stars
    Jeg lagde to Kvist timian i. For og give et twist som blev mere lækker. Men er jo smag og behag. Og det var med champignons og løg svitses af

  10. Anonym

    Hvis i bruger et smagfuldt protein (kød) vil jeg anbefale at tage fedtet og evt rester op i sovsen for at få en stærkere smag. I mit tilfælde prøvede jeg med svinemørbrad med bacon i ovn og tog derfra resterne og hældte i sovsen.
    Mums

  11. Lill Mattern Nielsen

    5 stars
    Super lækker sauce. Den smager virkelig godt.
    Er blevet et hit hos os.

  12. Mette Lomholt-nielsen

    Hej
    Kan den mon fryses hvis man laver for meget?

  13. En rigtig god opskrift, jeg pifter den op med en smule sød sennep gerne svensk hvis i har mulighed for at få fat i det og så en lille smule esdragon

    • Hej Ivan

      God idé med sennep 🙂 Jeg bruger oftest lidt dijon selv, bare en smule – det er også lækkert 🙂

      Kh Dianna

4.64 from 82 votes (78 ratings without comment)

Skriv et svar til Jens Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)