Cremet agurkesalat med feta - Lækkert tilbehør eller appetizer

Cremet agurkesalat med feta

Cremet agurkesalat med feta
Opskrift på sprød og frisk agurkesalat med græsk yoghurt og feta.
Cremet agurkesalat med feta - Lækkert tilbehør eller appetizer

Cremet agurkesalat med feta kombinerer den friske smag af agurk med den cremede og fyldige konsistens af græsk yoghurt og fetaost.
Den sprøde og knasende tekstur i agurkesalaten giver en skøn friskhed, og salaten passer perfekt til sommerens grill, til en helstegt kylling, pandestegte koteletter eller lignende.
Prøv den også til et græsk måltid, – f.eks. græske kødboller med fladbrød, til pitabrød eller i mine lækre græske tacos.
Cremet agurkesalat med feta er også en perfekt appetizer eller snack i sommersolen. Den er læskende, forfriskende, sprød og cremet – en virkelig lækker kombination, og helt perfekt med friske pandestegte fladbrød – klik her for opskrift.

Ønsker du inspiration til flere græsk inspirerede retter, så klik på linket herunder.
Græske opskrifter – klik her.

Cremet agurkesalat med feta - Lækkert tilbehør eller appetizer

Cremet agurkesalat med feta

Opskrift på sprød og frisk agurkesalat med græsk yoghurt og feta.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk, Græsk
Keyword: Agurkesalat
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g agurk, gerne tynde
  • 1 lille rødløg
  • 1 fed hvidløg, revet eller presset
  • 200 g græsk yoghurt
  • 75 g feta
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær agurken I store tern og løgene i strimler.
    Salaten skal være chunky og sprød.
  • Bland yoghurt med hviddløg, dijon og citronsaft, og smuldr fetaen heri.
    Smag til med salt og peber.
  • Vend agurk og rødløg i dressingen og rør det godt sammen.
    Lad den gerne trække på køl i 30-60 minutter inden den skal serveres.
  • Inden servering kan du evt. smag til om den skal have mere salt eller peber.
    Top evt. med lidt grønt – jeg har brugt agurkespirer og friskkværnet peber.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)