Cremet agurkesalat med feta kombinerer den friske smag af agurk med den cremede og fyldige konsistens af græsk yoghurt og fetaost.
Den sprøde og knasende tekstur i agurkesalaten giver en skøn friskhed, og salaten passer perfekt til sommerens grill, til en helstegt kylling, pandestegte koteletter eller lignende.
Prøv den også til et græsk måltid, – f.eks. græske kødboller med fladbrød, til pitabrød eller i mine lækre græske tacos.
Cremet agurkesalat med feta er også en perfekt appetizer eller snack i sommersolen. Den er læskende, forfriskende, sprød og cremet – en virkelig lækker kombination, og helt perfekt med friske pandestegte fladbrød – klik her for opskrift.
Ønsker du inspiration til flere græsk inspirerede retter, så klik på linket herunder.
Græske opskrifter – klik her.

Cremet agurkesalat med feta
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g agurk, gerne tynde
- 1 lille rødløg
- 1 fed hvidløg, revet eller presset
- 200 g græsk yoghurt
- 75 g feta
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 citron, saften heraf
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær agurken I store tern og løgene i strimler.Salaten skal være chunky og sprød.
- Bland yoghurt med hviddløg, dijon og citronsaft, og smuldr fetaen heri.Smag til med salt og peber.
- Vend agurk og rødløg i dressingen og rør det godt sammen.Lad den gerne trække på køl i 30-60 minutter inden den skal serveres.
- Inden servering kan du evt. smag til om den skal have mere salt eller peber.Top evt. med lidt grønt – jeg har brugt agurkespirer og friskkværnet peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.


Lækker, lækker, lækker