Opskrift på sprød og frisk agurkesalat med græsk yoghurt og feta.
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk, Græsk
Nøgleord Agurkesalat
Samlet tid 5 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
500gagurk, gerne tynde
1lille rødløg
1fedhvidløg, revet eller presset
200ggræsk yoghurt
75gfeta
1tskdijonsennep
1/2citron, saften heraf
Salt og peber
Sådan gør du
Skær agurken I store tern og løgene i strimler.Salaten skal være chunky og sprød.
Bland yoghurt med hviddløg, dijon og citronsaft, og smuldr fetaen heri.Smag til med salt og peber.
Vend agurk og rødløg i dressingen og rør det godt sammen.Lad den gerne trække på køl i 30-60 minutter inden den skal serveres.
Inden servering kan du evt. smag til om den skal have mere salt eller peber.Top evt. med lidt grønt - jeg har brugt agurkespirer og friskkværnet peber.