Champignon a la creme - Opskrift med smørstegt brød og knas

Champignon a la creme på smørstegt brød

Champignon a la creme på smørstegt brød
Opskrift på den skønneste champignon a la creme serveret på smørstegt brød og toppet med sprød Fanø skinke.
Champignon a la creme - Opskrift med smørstegt brød og knas

Den lækreste champignon a la creme serveret på smørstegt brød og toppet med sprødstegt Fanø skinke.
Virkelig lækker frokostret eller aftenmåltid til alle dem der elsker svampe, – masser af smag og masser af skønne svampe forenet i en cremet flødesauce og toppet med lækker sprød crumble af Fanø skinke.
Skinken kan naturligvis udskiftes med bacon hvilket smager akkurat ligeså fantastisk, – den sprøde topping er et must til denne fantastisk lækre ret.

Champignon a la creme - Opskrift med smørstegt brød og knas

Champignon a la creme på smørstegt brød

Opskrift på den skønneste champignon a la creme serveret på smørstegt brød og toppet med sprød Fanø skinke.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4 skiver

    godt franskbrød, landbrød eller lignende

  • 50 g

    smør

  • 200 g

    Fanø skinke eller bacon, skåret i store tern

  • Lidt olie

Champignon alla creme

  • 350 g

    brune markchampignon

  • 1

    løg, finthakket

  • 1 dl

    vand + 1/2 boullionterning

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 25 g

    smør

  • Salt og peber

  • Evt. lidt mejsstivelse

  • Frisk blød timian til toppen

Sådan gør du

Champignon a la creme

  • Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.
  • Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.
  • Hæld vand, fløde og boullionterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.
  • Lad saucen simre til den er kogt godt ind og er lækker cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt.
  • Smag saucen til med salt og peber.
  • Varm lidt olie på en pande og steg skinke/bacon til stykkerne er gyldne og sprøde, - læg dem til side på et stykke køkkenrulle. Hak dem derefter ud i mindre stykker.
  • På samme pande smeltes 50 g smør ved middel varme, steg brødskiverne til de er sprøde og gyldne på begge sider.
  • Anret hver brødskive med en godt lag champignon fyld, top med hakket skine/bacon og frisk timian.
Champignon a la creme - Opskrift med smørstegt brød og knas
Champignon a la creme – Opskrift med smørstegt brød og knas

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*