Cæsar tacos - Caesar tacos

Cæsar tacos – Caesar tacos

Cæsar tacos - Caesar tacos
Opskrift på lækre cæsar tacos med hakket kylling, romaine og parmesan.
Cæsar tacos - Caesar tacos

Nemme og lækre cæsar tacos, – fyldt med alt det lækre fra en klassisk cæsarsalat.
De har tacos smager bare så lækkert, – de er lavet med hakket kylling, sprød romaine, croutoner, parmesan shaves og cæsardressing.
Fremgangsmåden er den sammen som mine Big Mac Tacos – klik her for opskrift. Kødet mases ud på de små tortilla pandekager, der derefter steges – først på kødsiden, og derefter kort på tortillasiden. tortillaen får en fantastisk smag når den steges, og hele kombinationen med den sprøde salat, parmesan og dressing gør sig bare så godt sammen.

Cæsar tacos er drøn nemme at lave, og de kan serveres til både frokost og aftensmad.
Beregn i gennemsnit 2 stk pr person, – og server evt. ekstra salat, pommes eller gnavegrønt ved siden af. Nogle vil altså også kunne spise mere, – så juster selv, alt efter hvor sultne familien er.
Opskriften på dressingen rækker fint til 2-4 ekstra tacos.

Cæsar tacos - Caesar tacos

Cæsar tacos – Caesar tacos

Opskrift på lækre cæsar tacos med hakket kylling, romaine og parmesan.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Big mac tacos, Cæsarsalat
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 g hakket kyllingekød
  • 8 mini tortilla wraps
  • 1 stort romainesalat, snittet
  • Brødcroutoner – klik her for opskrift
  • Parmesan shaves
  • Salt og peber

Cæsardressing

  • 2 æggeblommer
  • 1 dl rapsolie
  • 40 g parmesan
  • 2 små ansjosfileter
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk citron
  • 1/4 dl vand, – juster konsistensen, måske lidt mere eller mindre
  • Salt og peber

Sådan gør du

Cæsardressing

  • Hæld æggeblommerne i en minihakker/blender sammen med hvidløg, ansjosfileter, parmesan og citronsaft, og blend det godt sammen. 
  • Tilsæt olien lidt ad gangen mens der blendes, – fortsæt til alt olien er brugt, og du har et tyk cremet mayonnaise. 
  • Tilsæt vand, lidt ad gangen, og blend fortsat, til du opnår den ønskede konsistens. Dressingen skal være cremet og ikke for tynd. Smag til med salt og peber.
    *Du kan også tilsætte mere citron, hvis du ønsker mere syre.

Cæsar tacos

  • Del kødet i klumper på 75 g/stk, og mas det ud på hver tortilla, så det fylder hele pandekagen.
    Lav dem alle klar, – og krydr med salt og peber.
  • Varm en sjat olie på en pande, og steg dem i 2-3 minutter ved god høj varme, – med kødsiden nedad. Mas dem godt med en palette eller lignende, det første stykke tid. 
    *Alt efter pandens størrelse kan du stege en eller to ad gangen.
  • Vend dem derefter om, og steg dem på tortillasiden et minuts tid.
    *Tjek at kødet er gennemstegt!
  • Inden servering toppes de med sprød romaine, croutoner, parmesan shaves og cæsardressing.
Cæsar tacos - Caesar tacos
Cæsar tacos – Caesar tacos

Kommentarer

  1. Hvor køber du mini tortillaerne

  2. Det ser lækkert ud, det må jeg prøve også Bic Mac Tacos også

    Hvor har du købt den smarte Taco holder i træ?

    Hilsen Lene

    • Hej Lene

      Tusind tak 🙂
      Det er faktisk en hotdog holder, – den er fra mærket Muubs.
      Den er desværre indgået, super ærgerligt, – for hold op der er mange der gerne vil have fat i den 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)