Nemme og lækre cæsar tacos, – fyldt med alt det lækre fra en klassisk cæsarsalat.
De har tacos smager bare så lækkert, – de er lavet med hakket kylling, sprød romaine, croutoner, parmesan shaves og cæsardressing.
Fremgangsmåden er den sammen som mine Big Mac Tacos – klik her for opskrift. Kødet mases ud på de små tortilla pandekager, der derefter steges – først på kødsiden, og derefter kort på tortillasiden. tortillaen får en fantastisk smag når den steges, og hele kombinationen med den sprøde salat, parmesan og dressing gør sig bare så godt sammen.
Cæsar tacos er drøn nemme at lave, og de kan serveres til både frokost og aftensmad.
Beregn i gennemsnit 2 stk pr person, – og server evt. ekstra salat, pommes eller gnavegrønt ved siden af. Nogle vil altså også kunne spise mere, – så juster selv, alt efter hvor sultne familien er.
Opskriften på dressingen rækker fint til 2-4 ekstra tacos.
Cæsar tacos – Caesar tacos
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g hakket kyllingekød
- 8 mini tortilla wraps
- 1 stort romainesalat, snittet
- Brødcroutoner – klik her for opskrift
- Parmesan shaves
- Salt og peber
Cæsardressing
- 2 æggeblommer
- 1 dl rapsolie
- 40 g parmesan
- 2 små ansjosfileter
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk citron
- 1/4 dl vand, – juster konsistensen, måske lidt mere eller mindre
- Salt og peber
Sådan gør du
Cæsardressing
- Hæld æggeblommerne i en minihakker/blender sammen med hvidløg, ansjosfileter, parmesan og citronsaft, og blend det godt sammen.
- Tilsæt olien lidt ad gangen mens der blendes, – fortsæt til alt olien er brugt, og du har et tyk cremet mayonnaise.
- Tilsæt vand, lidt ad gangen, og blend fortsat, til du opnår den ønskede konsistens. Dressingen skal være cremet og ikke for tynd. Smag til med salt og peber.*Du kan også tilsætte mere citron, hvis du ønsker mere syre.
Cæsar tacos
- Del kødet i klumper på 75 g/stk, og mas det ud på hver tortilla, så det fylder hele pandekagen. Lav dem alle klar, – og krydr med salt og peber.
- Varm en sjat olie på en pande, og steg dem i 2-3 minutter ved god høj varme, – med kødsiden nedad. Mas dem godt med en palette eller lignende, det første stykke tid. *Alt efter pandens størrelse kan du stege en eller to ad gangen.
- Vend dem derefter om, og steg dem på tortillasiden et minuts tid.*Tjek at kødet er gennemstegt!
- Inden servering toppes de med sprød romaine, croutoner, parmesan shaves og cæsardressing.
Hvor køber du mini tortillaerne
Santa Maria sælger dem, købte idag i Rema, men ellers Føtex, Bilka osv
Hej Ege
Dit tip er hermed givet videre 🙂
Dbh Dianna
Det ser lækkert ud, det må jeg prøve også Bic Mac Tacos også
Hvor har du købt den smarte Taco holder i træ?
Hilsen Lene
Hej Lene
Tusind tak 🙂
Det er faktisk en hotdog holder, – den er fra mærket Muubs.
Den er desværre indgået, super ærgerligt, – for hold op der er mange der gerne vil have fat i den 🙂
Kh Dianna
Det var en FANTASTISK ret, som helt sikkert skal laves igen
Hej Gitte
Hvor er det dejligt du skriver det – tusind tak 🙂
Kh Dianna