Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Butterdejskrans med hvidløg og mozzarella
Opskrift på snasket butterdejsbrød med hvidløgsost og mozzarella.
Ret
Appetizer, Brød, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Butterdejsbrød, Butterdejsstang, Hvidløgsbrød
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
rulle butterdej
150
g
flødeost med hvidløg
100
g
revet mozzarella
1
æg, sammenpisket - til pensling
Evt. friskkværnet peber og sesam
Sådan gør du
Rul butterdejen ud, og smør hele fladen med flødedost.
Fordel mozzarellaen på toppen, og krydr evt. med friskkværnet peber.
Rul butterdejen sammen til en lang pølse - på den lange led og læg samlingen nedad.
Lav mellemdybe skrå snit i dejen med ca. 5-6 centimeters mellemrum - og mas dejen let ned med bagsiden af en kniv, imellem hvert snit.
Fold nu butterdejen til en cirkel, og klem dejen godt sammen i samlingen.
Pensl med æg og drys evt. med sesam.
Bag butterdejskransen i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 22-25 minutter - midterste rille.
Lad brødet hvile 5-8 minutter inden det serveres.
Video