Bøf af krogmodnet oksehøjreb tilberedt sous vide
Vores guide til perfekt sous vide tilberedning af et godt stykke oksehøjreb

Bøf tilberedt sous vide, – smør mørt, saftigt og sprød stege skorpe.
Opskrift på tilberede en godt stykke krogmodnet oksehøjreb sous vide så det får en perfekt midt og en lækker sprød stege skorpe.
Server evt. med en god hjemmelavet pebersauce.

Bøf af krogmodnet oksehøjreb tilberedt sous vide
Vores guide til perfekt sous vide tilberedning af et godt stykke oksehøjreb
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂
Video af opskriften
Ingredienser
- 800 g
krogmodnet oksehøjreb, – lad det forblive som en stor bøf
- 2 spsk
okseboullion, koncentreret
- 3 kviste
frisk timian
- 3 fed
hvidløg, knust
- 50 g
klaret smør
-
Lidt olivenolie
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Ingen Reklamer – Adgang til Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… LÆS MERESådan gør du
- Læg bøffen i en vakuumpose sammen med koncentreret oksebouillon, og tilbered kødet sous vide i ca. 2 timer ved 56 grader.
- Krydr kødet med salt og peber og giv det en lækker stegeskorpe ved jævn høj varme, sammen med knuste hvidløg og frisk timian.
- Lad bøffen trække min. 10 min. inden den skæres ud i tykke skiver.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
