Pizza a la Gambas al Ajillo - Hvid pizza med hvidløgs rejer

Pizza a la Gambas al Ajillo – Pizza med hvidløgs rejer

Pizza a la Gambas al Ajillo - Pizza med hvidløgs rejer
Opskrift på pizza bianco med mascarpone og hvidløgsrejer.
Pizza a la Gambas al Ajillo - Hvid pizza med hvidløgs rejer

Lækker pizza bianco toppet med Gambas al Ajillo, – wow altså, sikke en vinder.
Denne her pizza gik direkte i vores hvidløgs-reje-elskende-hjerter, – den smager ustyrlig godt.
Bunden er toppet med mascarpone og hvidløgs/chili marinerede rejer, – og inde servering drysset med lidt frisk persille. Den er uden tvivl blevet en af favoritterne herhjemme, – en pizza der virkelig får solen og sommerstemningen til at skinne.

Pizza a la Gambas al Ajillo - Hvid pizza med hvidløgs rejer

Pizza a la Gambas al Ajillo - Pizza med hvidløgs rejer

Opskrift på pizza bianco med mascarpone og hvidløgsrejer.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.84 fra 18 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej

  • 400 g

    rå tigerrejer, - der skal bruges 10 pr. pizza

  • 300 g

    mascarpone

  • 1 dl

    olivenolie

  • 4 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 3

    stilke bredbladet persille, finthakket

  • 1/2

    -1 chili, finthakket - juster selv styrken

  • Salt og peber

  • Evt. finthakket persille og chiliflager til toppen

Sådan gør du

  • Tø rejerne op i køleskabet eller i kold vand, - rens dem for skaller og tarm, og dup dem tørre i et viskestykke.
  • Bland olien med hvidløg, persille og chili, - juster selv styrken. Smag til med salt og peber.
Vend rejserne i olien, og lad dem trække i min. 30 min. på køl, - gerne længere.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør bundene med mascarpone, - rør evt. mascarponen først, så er den nemmere at større ud.
  • Top med hvidløgsrejer og hæld også en smule af marinaden ud på pizzaerne, - krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Server pizzaerne toppet med finthakket persille og evt. Et dryst chiliflager.
Pizza a la Gambas al Ajillo - Hvid pizza med hvidløgs rejer
Pizza a la Gambas al Ajillo – Hvid pizza med hvidløgs rejer

Kommentarer

  1. Michelle func

    5 stars
    Tak for mange fantastiske retter jeg kunne nævne mange favorit retter fra dine link! dette er blandt andet blevet familiens favorit pizza

4.84 from 18 votes (17 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)