
Lækker pizza bianco toppet med Gambas al Ajillo, – wow altså, sikke en vinder.
Denne her pizza gik direkte i vores hvidløgs-reje-elskende-hjerter, – den smager ustyrlig godt.
Bunden er toppet med mascarpone og hvidløgs/chili marinerede rejer, – og inde servering drysset med lidt frisk persille. Den er uden tvivl blevet en af favoritterne herhjemme, – en pizza der virkelig får solen og sommerstemningen til at skinne.

Pizza a la Gambas al Ajillo - Pizza med hvidløgs rejer
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Sådan gør du
- Tø rejerne op i køleskabet eller i kold vand, - rens dem for skaller og tarm, og dup dem tørre i et viskestykke.
- Bland olien med hvidløg, persille og chili, - juster selv styrken. Smag til med salt og peber. Vend rejserne i olien, og lad dem trække i min. 30 min. på køl, - gerne længere.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med mascarpone, - rør evt. mascarponen først, så er den nemmere at større ud.
- Top med hvidløgsrejer og hæld også en smule af marinaden ud på pizzaerne, - krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Server pizzaerne toppet med finthakket persille og evt. Et dryst chiliflager.

Tak for mange fantastiske retter jeg kunne nævne mange favorit retter fra dine link! dette er blandt andet blevet familiens favorit pizza
Hej Michelle
Det er jeg simpelthen så glad for at høre – tusind tak:)
Kh Dianna