Crispy Chicken Burger – Nem McChicken copycat på 20 minutter

Crispy Chicken Burger – Nem McChicken Copycat

Crispy Chicken Burger - Nem McChicken Copycat
Opskrift på den lækrest crispy chicken burger - Nem version af McChicken.
Crispy Chicken Burger – Nem McChicken copycat på 20 minutter

Crispy Chicken Burger – nem og sprød McChicken copycat med hakket kylling.

Hvis du er vild med McChicken, så bliver du helt forelsket i den her hjemmelavede crispy chicken burger.
Den er lavet med hakket kyllingekød, som formes til bøffer, der først vendes i krydret hvedemel og æg – og så paneres i blendede cornflakes, som giver den sprødeste overflade. Det er seriøst nemt, og du kan have dem klar på bare 20 minutter.

Opskriften guider dig nemt igennem, uanset om du vil lave din crunchy chicken burger i ovn, airfryer eller på panden:

  • Crispy chicken burger i ovn – perfekt til en let og fedtfattig version.
  • Crispy chicken burger i airfryer – hurtig, sprød og fedtfattig på ingen tid.
  • Crispy chicken burger på panden – maksimal sprødhed og saftighed.

Fyld din burger med lige det, du har lyst til – klassisk med salat og mayo, eller giv den ekstra crunch og friskhed med f.eks. tomat, rødløg og syltede agurker.

Det her er comfort food på den hurtige måde, og den perfekte hverdagsburger for både voksne og børn – smager som McDonald’s, bare bedre.

Crispy Chicken Burger – Nem McChicken copycat på 20 minutter

Crispy Chicken Burger – Nem McChicken Copycat

Opskrift på den lækrest crispy chicken burger – Nem version af McChicken.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk
Nøgleord: Burger
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Ingredienser

Kyllingebøffer

  • 600 g hakketkylling
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 æg, sammenpisket
  • 150 g cornflakes, blendet
  • Salt og friskkværnet peber
  • Smagsneutral olie eller sprayfedt

Derudover

Sådan gør du

  • Del kødet i 4 lige store klumper, og form klumperne til bøffer der passer til burgerbollerne. Krydr med salt og friskkværnet peber
  • Bland hvedemel med krydderierne, krydr med salt og friskkværnet peber og hæld det i en dyb tallerken.
    Hæld også de blendede cornflakes i en tallerken og det sammenpiskede æg.
  • Vend kyllingbøfferne i det krydrede hvedemel, derefter grundigt i sammenpisket æg og til sidst i cornflakes.
  • Varm en god sjat smagsneutral olie op på en pande, og steg kyllingebøfferne til de er gyldne, gennemstegte og sprøde på begge sider.
    Du kan også tilberede dem i airfryer ved 190 grader i ca. 18 minutter eller i varmluft ovn ved 200 grader i 18-22 minutter – alt efter tykkelse på bøfferne. Spray dem med en smule sprayfedt inden de ryger i airfryer eller ovn.
  • Rør imens mayonnaisen sammen med dijonsennep, og varm burgerbollerne på panden, i ovn, brødrister eller airfryer.
  • Smør over- og underboller med mayonnaise, læg kyllingebøffen på, top med salat og slut af med topbollen. Server straks.

Crispy Chicken Burger – Nem McChicken copycat på 20 minutter
Crispy Chicken Burger – Nem McChicken copycat på 20 minutter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)