Del kødet i 4 lige store klumper, og form klumperne til bøffer der passer til burgerbollerne. Krydr med salt og friskkværnet peber
Bland hvedemel med krydderierne, krydr med salt og friskkværnet peber og hæld det i en dyb tallerken.Hæld også de blendede cornflakes i en tallerken og det sammenpiskede æg.
Vend kyllingbøfferne i det krydrede hvedemel, derefter grundigt i sammenpisket æg og til sidst i cornflakes.
Varm en god sjat smagsneutral olie op på en pande, og steg kyllingebøfferne til de er gyldne, gennemstegte og sprøde på begge sider.Du kan også tilberede dem i airfryer ved 190 grader i ca. 18 minutter eller i varmluft ovn ved 200 grader i 18-22 minutter - alt efter tykkelse på bøfferne. Spray dem med en smule sprayfedt inden de ryger i airfryer eller ovn.
Rør imens mayonnaisen sammen med dijonsennep, og varm burgerbollerne på panden, i ovn, brødrister eller airfryer.
Smør over- og underboller med mayonnaise, læg kyllingebøffen på, top med salat og slut af med topbollen. Server straks.