
Nem og lækker mexicansk salat fyldt med sprøde grøntsager, bønner, tortilla chips og toppet med en skøn avocadodressing.
Denne er perfekt som måltidssalat, – men kan også serveres som tilbehør til mexicanske pandekager, sammen med en skål bagte nachos eller til en chili con carne. Avocadodressing er super nemt at lave selv, – men du kan også købe en færdiglavet.
Reklame// Coop har bl.a. lige lanceret en ny frisk avocadodressing fra deres C mærke, – virkelig lækker og med en dejlig smag. Du finder den på køl i deres grøntsagsafdelinger.

Mexicansk salat bowl
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1
crisp salat, groft snittet
- 12
cherry tomater, halveret
- 1
avocado
- 1 lille ds
majs
- 1 ds
sortebønner eller kidneybønner (eller et mix)
- 1 håndfuld
bredbladet persille
- 1/2
rødløg, grofthakket
Derudover
-
Avocadodressing, – prøv evt. min nemme og lækre hjemmelavede avocadodressing
-
Tortilla chips
-
Evt. lime både og chiliflage
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skyl bønnerne grundigt og lad dem dræne i en sigte.
- Snit salaten groft, halver tomaterne og nip persillen fri for de grove stilke.
- Skær avocadoen i tern og groft hak løget.
- Bland det hele godt sammen i en skål, top med sprøde tortilla chips og avocadodressing. Et lille drys chiliflager og friske lime både kan varmt anbefales.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

