Tortellini i cremet tomatsauce - Opskrift på tortellini i tomat flødesauce

Tortellini i cremet tomatsauce

Tortellini i cremet tomatsauce
Opskrift på den lækreste cremede tomatsauce med fløde, ost og tortellini.
Tortellini i cremet tomatsauce - Opskrift på tortellini i tomat flødesauce

Den nemmeste og lækreste pastaret med tortellini vendt i den skønneste cremede tomatsauce med parmesan og mozzarella. Mad på under 30 minutter, fyldt med smag – og minimal opvask.
Du vælger selv fyldet på dine tortellini, så du kan nemt lave den vegetarisk hvis du foretrækker det. Jeg bruger gerne dem med spinat og ricotta, – og ja, jeg køber altså mine. De smager drøn godt, og så er det bare så nemt og lækkert.
Du kan også servere retten som forret, – så vil denne portion række til 6 personer.

Tortellini i cremet tomatsauce - Opskrift på tortellini i tomat flødesauce

Tortellini i cremet tomatsauce

Opskrift på den lækreste cremede tomatsauce med fløde, ost og tortellini.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.75 fra 44 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 25 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g tortellini efter eget valg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 80 d parmesan, fintrevet
  • 80 g revet mozzarella
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1/2 tsk oregano
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Varm en smule olie på en pande, og steg løg og hvidløg af i et par minutter.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og de tørre krydderier, og varm med et minuts tid, inden de hakkede tomater, bouillon, fløde og parmesan tilsættes.
  • Lad saucen små simre i 5 minutter, og krydr med salt og peber.
  • Rør mozzarellaen og de friske basilikumblade i saucen, og kog imellemtiden dine tortellini som beskrevet på pakken.
  • Tag dine tortellini direkte fra gryden med en hulske, og vend dem i den cremede tomatsauce. Juster evt. konsistensen på saucen med lidt pastavand hvis der er behov for det.
  • Smag saucen til med salt og peber, – og server retten toppet med friske hakkede basilikumblade og evt. et drys parmesan.
Tortellini i cremet tomatsauce - Opskrift på tortellini i tomat flødesauce
Tortellini i cremet tomatsauce – Opskrift på tortellini i tomat flødesauce
Tortellini i cremet tomatsauce - Opskrift på tortellini i tomat flødesauce
Tortellini i cremet tomatsauce – Opskrift på tortellini i tomat flødesauce
Tortellini i cremet tomatsauce - Opskrift på tortellini i tomat flødesauce
Tortellini i cremet tomatsauce – Opskrift på tortellini i tomat flødesauce

Kommentarer

  1. Line Brøndum

    5 stars
    Hej, dejlig opskrift, men der står ingen steder, hvornår grøntsagsbouillonen skal i? Eller er det mig, der har overset det? ☺️

  2. Camilla Larsen

    Hej Diana husk at skrive i opskriften hvornår fløden skal i ;0) nu har jeg glemt det vigtigste de 3 gange jeg har lavet denne skønne ret

    • Hej Camilla

      Åhhh hvor dejlig du kan lide retten:)
      Kiggede lige, og det står altså i punkt to, – det skal i samtidig med bouillon osv:)

      Rigtig dejlig aften:)

      Kh Dianna

  3. Kan man lave sovsen lidt før den skal serveres og så bare lade den stå på lavt blus i en times tid +/-?

    • Hej Anne
      Det kan du sagtens gøre, – men vent med at putte osten i 🙂
      Og juster evt. med vand hvis den bliver for tyk 🙂

      Kh Dianna

  4. 5 stars
    god opskrift, god ret. jeg er begyndt at lave mad til min famile og de elskede denne ret:)

    mvh 13 årig der elsker at lave mad

    • Hej Elie

      Hvor er det bare dejligt at høre, det er jeg så glad for du skriver 🙂
      Og fantastisk med en 13 årig i køkkenet, – hvor er det dejligt du skriver.

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)