Opskrift på den lækreste cremede tomatsauce med fløde, ost og tortellini.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Italiensk mad, Pasta, Tortellini
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
500gtortellini efter eget valg
1dshakkede tomater
2 1/2dlpiskefløde
1dlgrøntsagsbouillon
80gparmesan, fintrevet
80grevet mozzarella
3spsktomatkoncentrat
1håndfuldfrisk basilikum
1løg, finthakket
3fedhvidløg, revet eller presset
1tsktørret basilikum
1/2tsk oregano
Salt og peber
Olie
Sådan gør du
Varm en smule olie på en pande, og steg løg og hvidløg af i et par minutter.
Tilsæt tomatkoncentrat og de tørre krydderier, og varm med et minuts tid, inden de hakkede tomater, bouillon, fløde og parmesan tilsættes.
Lad saucen små simre i 5 minutter, og krydr med salt og peber.
Rør mozzarellaen og de friske basilikumblade i saucen, og kog imellemtiden dine tortellini som beskrevet på pakken.
Tag dine tortellini direkte fra gryden med en hulske, og vend dem i den cremede tomatsauce. Juster evt. konsistensen på saucen med lidt pastavand hvis der er behov for det.
Smag saucen til med salt og peber, - og server retten toppet med friske hakkede basilikumblade og evt. et drys parmesan.