Bløde tortillas med mexicansk krydret kyllingebryst, – aftensmad på kun 20 minutter.
Tacos er for hele familien, herhjemme elsker vi det. Denne portion med kylling er både nem og lynhurtig at tilberede.
Kyllingebrysterne halveres på den flade led, og vendes i tacokrydderi. Ved at halvere kyllingen på denne måde, er tilberedningen både hurtigere, og du sikrer også en mere jævn stegning.
Mexicansk krydret kylling i tacos er nemt til både hverdag og weekend. Server salaten mixet som her i opskriften, eller fordel fyldet i skåle, og lad selv familien bestemme hvad de vil have i deres tortillas.
Top med kold creme fraiche og hjemmelavet salsa, så bliver det ikke beder.
Server evt. med sprøde tortillas eller nachos og en portion guacamole.
Tacos med krydret kylling
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 5-600 g kyllingebryst
- 3 spsk mexicanskkrydderi – klik her eller tacomix
- Olie
Salaten
- 2 håndfulde blandet salat
- 2 avocadoer, skåret i tern
- 150 g tomater, skåret i tern
- 1/2 agurk, skåret i tern
- 1/2 rødløg, skåret i strimler
- 1 ds kidney eller sorte bønner
Derudover
- 8-12 små tortillas – store kan også bruges
- Cremefraiche
- Salsa – klik her for opskrift
- Evt. lime
- Evt. frisk finthakket jalapenos
Sådan gør du
- Halver kyllingebrysterne på den flade led, – så du får 2 flade fileter ud af hvert bryst.
- Vend dem i tacokrydderi, så de er helt coatet.
- Varm en pande op ved middel varme, og steg kyllingen i en god sjat olie, i 3-4 minutter på hver side, alt efter tykkelse. Lad dem hellere tilberede ved lidt svagere varme, end for høj varme, så ikke krydderiet brænder.Tjek altid at kyllingen er gennemstegt.
- Dræn bønnerne for væde, og bland alle ingredienserne til salaten.
- Varm dine tortillas som beskrevet på pakken, og skær imens kyllingen i strimler.
- Top dine tortillas med creme fraiche, salsa, salat og kylling.
- Server evt. med finthakket frisk jalapenos på toppen, eller et drys chiliflager.