Tacos med braiseret mexicansk kylling - Opskrift på mexicanske tacos

Tacos med braiseret mexicansk kylling

Tacos med braiseret mexicansk kylling
Opskrift på nemme og lækre tacos , - fyldt med saftig braiseret mexicansk kylling.
Tacos med braiseret mexicansk kylling - Opskrift på mexicanske tacos

Lækre bløde tortillas fyldt med mexicansk krydret kylling, – braiseret til det er trevlet og saftigt, – toppet med hjemmelavet salsa, guacamole og creme fraiche.
Det er ingen hemmelighed, at vi elsker mexicansk mad herhjemme, – og de her lækre bløde tacos er bare nogle af favoritterne.
Denne ret er faktisk lavet på en rest kylling vi havde liggende, – men den kan naturligvis også laves med fersk kylling. Der steges kyllingen blot af først, – inden de næste steps af opskriften følges.
Til denne omgang købte jeg de lækreste bløde majs/hvede mini tortillas fra Santa Maria (ikke reklame), – hold op hvor var de mega lækre. Men der vælger du præcis hvad I foretrækker, – men de kan i hvert fald varmt anbefales.

Tacos med braiseret mexicansk kylling - Opskrift på mexicanske tacos

Tacos med braiseret mexicansk kylling

Opskrift på nemme og lækre tacos , - fyldt med saftig braiseret mexicansk kylling.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Fyld

  • 600 g

    kylling, - gerne rester eller en blanding

  • 4 1/2 dl

    vand

  • 1 1/2 dl

    salsa, - prøv denne lækre hjemmelavede salsa

  • 2 spsk

    mexicansk krydderi eller en taco mix

  • 2 spsk

    god chili sauce, - jeg bruger Chu Chum

  • Salt og peber

  • Olie

Derudover

  • Salat, - jeg bruger romainesalat

  • 2-3 tomater, skåret i tern

  • Creme fraiche

  • 8 stk

    pr person

  • 1 portion

    guacamole

  • 1 portion

    hjemmelavet salsa

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i strimler, - bruges fersk kylling steges stykkerne lige af til det er brunet, - krydr med salt og peber. Tilsæt mexicansk krydderi, og lad det steg ved middel varme i ca. 5 min.
  • Hæld halvedelen af vandet over, og lad det koge ind til det er reduceret til det halve, rør undervejs.
  • Tilsæt salsa og kog videre ved middel varme til kødet bliver trevlet og lækkert, - tilsæt mere vand løbende. Det tager ca. 30-40 min., - så er kødet trevlet, saftigt og klar til servering. Tilsæt chilisauce og smag til med salt og peber.
  • Varm i mellemtiden de bløde tortillas som beskrevet på pakken.
  • Smør bunden med salsa, top med kød, salat og tomat og derefter med mere salsa, guacamole og creme fraiche.
Tacos med braiseret mexicansk kylling - Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling – Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling - Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling – Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling - Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling – Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling - Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling – Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling - Opskrift på mexicanske tacos
Tacos med braiseret mexicansk kylling – Opskrift på mexicanske tacos

Kommentarer

  1. Er det bare almindelig kyllingebryst du bruger? 🙂

    • Hej Marta

      Du kan bruge både bryst eller kød fra en hel kylling:) Jeg lavede den selv første gange med en rest fra en hel kylling, men bryst har jeg også brugt flere gange:)

      Kh Dianna

  2. Hvor er den fine taco holder fra? 🙂

    • Hej Anne

      Den er fra Muubs, – men den er desværre udgået.
      Prøv at søge på Muubs hotdog holder,- måske du er heldig at den er på DBA eller lignende 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*