Sundere tunsalat med creme fraiche – Lækker og cremet opskrift

Sundere tunsalat med creme fraiche 

Sundere tunsalat med creme fraiche
Opskrift på sudere tunsalat med creme fraiche.
Sundere tunsalat med creme fraiche – Lækker og cremet opskrift

Der findes næsten ikke noget bedre end en klassisk tunsalat – og her får du en sundere version, der stadig er cremet, smagfuld og virkelig lækker. Denne opskrift er lavet med creme fraiche 9% og en smule let mayonnaise, så du får masser af smag og fylde, men med færre kalorier.

Den skønne tunsalat kan serveres på sprødt ristet rugbrød, i wraps, sandwich eller hvor du lige synes, den passer ind. Vil du give den lidt ekstra kant, kan du nemt tilsætte en smule chilisauce for et spicy twist.

Opskriften giver en portion til cirka 3-4 personer – perfekt til hurtige frokoster eller en nem aftenmad, hvor det gerne må være både sundt og lækkert. Hop ind på opskriften og få den nemme fremgangsmåde – den er klar på under 5 minutter.

Sundere tunsalat med creme fraiche – Lækker og cremet opskrift

Sundere tunsalat med creme fraiche

Opskrift på sudere tunsalat med creme fraiche.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Nøgleord: Pålægssalat, Tunsalat
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 ds tun
  • 3 spsk creme fraiche – gerne 9%
  • 2 spsk mayonnaise – gerne let
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 2 spsk syltede agurker, finthakket
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 citron, saften
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienser til tunsalaten i en skål, og rør dem godt sammen.
  • Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber – og tilsæt evt. mere creme fraiche hvis du synes den skal være en smule mere cremet.
  • Opbevare den på køl til den skal serveres.
Sundere tunsalat med creme fraiche – Lækker og cremet opskrift
Sundere tunsalat med creme fraiche – Lækker og cremet opskrift

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)