Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Sundere tunsalat med creme fraiche
Opskrift på sudere tunsalat med creme fraiche.
Ret
Frokost
Køkken
Dansk
Nøgleord
Pålægssalat, Tunsalat
Samlet tid
5
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
91
kcal
Ingredienser
2
ds
tun
3
spsk
creme fraiche - gerne 9%
2
spsk
mayonnaise - gerne let
2
forårsløg, fintsnittet
2
spsk
syltede agurker, finthakket
1
tsk
dijonsennep
1/2
citron, saften
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Hæld alle ingredienser til tunsalaten i en skål, og rør dem godt sammen.
Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber - og tilsæt evt. mere creme fraiche hvis du synes den skal være en smule mere cremet.
Opbevare den på køl til den skal serveres.
Video
Nutrition
Calories:
91
kcal
|
Carbohydrates:
2
g
|
Protein:
11
g
|
Fat:
4
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Polyunsaturated Fat:
1
g
|
Monounsaturated Fat:
1
g
|
Trans Fat:
0.01
g
|
Cholesterol:
27
mg
|
Sodium:
261
mg
|
Potassium:
145
mg
|
Fiber:
0.3
g
|
Sugar:
1
g
|
Vitamin A:
168
IU
|
Vitamin C:
3
mg
|
Calcium:
29
mg
|
Iron:
1
mg