Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn

Stenbiderrogn med burrata

Stenbiderrogn med burrata
Opskrift på stenbiderrogn med frisk burrata, en strejf af peberrod og grillet brød.
Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn

Lækker cremet burrata serveret med sæsonens stenbiderrogn, et strejf af peberrod, frisk karse og grillet brød. Den skønneste forårs forkælelse, der oven i købet er super nem at lave.
Min mand, Jes, er “gæste blogger” i dag, – for det er ham der har lavet denne herlighed. Han fik en ret lignende en dag vi var ude og spise, og her finder du hans version af den. Den smager ustyrlig godt, frisk og lækkert, og så er den jo simpelthen så smuk. Jeg siger tak for mad 🙂

Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn

Stenbiderrogn med burrata

Opskrift på stenbiderrogn med frisk burrata, en strejf af peberrod og grillet brød.
5 fra 9 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 100 g stenbiderrogn
  • 2 små burrata – eller 1 stor (halveret)
  • 1/2 lille skalotteløg, finthakket
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk fintrevet peberrod – måske en smule mere, smag selv til
  • Frisk karse
  • Friskkværnet peber og evt. en smule salt
  • Ristet eller grillet brød
  • Evt. rød syre til servering

Sådan gør du

  • Vend stenbiderrogn med fintrevet peberrod, skalotteløg og citronsaft. Gør det forsigtigt så du ikke ødelægger æggene.
    Smag selv til i forhold til mængden af peberrod, – nogle er stærkere end andre. Jeg foretrækker at købe et stykke og selv rive det.
  • Læg burrataerne i 2 tallerkener og åben dem forsigtigt.
    Bruger du en stor burrata halveres denne, og de lægges med den flydende side opad.
  • Top med stenbirderrogn, frisk karse og krydr med friskkværnet peber.
    *Nogle gange er stenbiderrogn lidt salte i sig selv, så vurder selv om der er behov for en smule ekstra salt. Serveres der grillet brød med saltflager ved siden af, skal retten ikke krydres med salt.
  • Server med grillet brød, – gerne smurt med lidt olie og drysset med en smule flagesalt.
Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn
Stenbiderrogn med burrata – Opskrift på mad med stenbiderrogn
Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn
Stenbiderrogn med burrata – Opskrift på mad med stenbiderrogn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse