Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn

Stenbiderrogn med burrata

Stenbiderrogn med burrata
Opskrift på stenbiderrogn med frisk burrata, en strejf af peberrod og grillet brød.
Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn

Lækker cremet burrata serveret med sæsonens stenbiderrogn, et strejf af peberrod, frisk karse og grillet brød. Den skønneste forårs forkælelse, der oven i købet er super nem at lave.
Min mand, Jes, er “gæste blogger” i dag, – for det er ham der har lavet denne herlighed. Han fik en ret lignende en dag vi var ude og spise, og her finder du hans version af den. Den smager ustyrlig godt, frisk og lækkert, og så er den jo simpelthen så smuk. Jeg siger tak for mad 🙂

Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn

Stenbiderrogn med burrata

Opskrift på stenbiderrogn med frisk burrata, en strejf af peberrod og grillet brød.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.55 fra 24 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 100 g stenbiderrogn
  • 2 små burrata – eller 1 stor (halveret)
  • 1/2 lille skalotteløg, finthakket
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk fintrevet peberrod – måske en smule mere, smag selv til
  • Frisk karse
  • Friskkværnet peber og evt. en smule salt
  • Ristet eller grillet brød
  • Evt. rød syre til servering

Sådan gør du

  • Vend stenbiderrogn med fintrevet peberrod, skalotteløg og citronsaft. Gør det forsigtigt så du ikke ødelægger æggene.
    Smag selv til i forhold til mængden af peberrod, – nogle er stærkere end andre. Jeg foretrækker at købe et stykke og selv rive det.
  • Læg burrataerne i 2 tallerkener og åben dem forsigtigt.
    Bruger du en stor burrata halveres denne, og de lægges med den flydende side opad.
  • Top med stenbirderrogn, frisk karse og krydr med friskkværnet peber.
    *Nogle gange er stenbiderrogn lidt salte i sig selv, så vurder selv om der er behov for en smule ekstra salt. Serveres der grillet brød med saltflager ved siden af, skal retten ikke krydres med salt.
  • Server med grillet brød, – gerne smurt med lidt olie og drysset med en smule flagesalt.
Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn
Stenbiderrogn med burrata – Opskrift på mad med stenbiderrogn
Stenbiderrogn med burrata - Opskrift på mad med stenbiderrogn
Stenbiderrogn med burrata – Opskrift på mad med stenbiderrogn

Kommentarer

  1. Anette

    Det ser så lækkert ud, og nu er stenbiderrognene jo på vej Så det må prøves
    Hvor stor er hhv. en “lille” og en “stor” burrata? Dem i mit supermarked er på 125 gr.

    • Hej Anette

      Åh ja, det er med at nyde sæsonen 🙂

      Uhh, tror det er fordi jeg har haft købt ved ostehandleren, og der var de altså små 🙂
      Men man kan egentlig bruge den størrelse man ønsker.
      Jeg bruger oftest en hel Per person, simpelthen også fordi det tager sig flottest ud på tallerkenen 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)