Sprøde rugbrødschips
Opskrift på de lækreste rugbrødschips med flagesalt.

Super lækre og sprøde rugbrødschips der bare smager helt fantastisk.
De er virkelig nemme at lave, og så er det bare et super alternativ til almindelige usunde chips.
Server dem sammen med lækre dips som baba gonoush, hummus og bønnedip, eller spis dem alene, – de smager fantastisk.

Sprøde rugbrødschips
Opskrift på de lækreste rugbrødschips med flagesalt.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1/2
rugbrød, – det skal være et stykke du kan skære af. Jeg brugte vores lækre hjemmebagte rugbrød
-
Sprayfedt, – f.eks. lurpak
-
Flagesalt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skær rugbrødet i tynde skiver, ca. 2 mm i tykkelsen.
- Beklæd 2 bageplader med bagepapir og spray hvert stykke med sprayfedt.
- Læg rugbrødsskiver på og spray igen med sprayfedt over alle skiverne.
- Drys med flagesalt og bag skiverne, en plade ad gangen, i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12 min.
- Lad dem køle af på en rist, og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder med et stykke køkkenrulle i bunden til at opsuge evt. fugt.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Pingback: Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus
Pingback: Spicy hvid bønnedip - Opskrift på perfekt grill tilbehør
Pingback: Rødbedehummus - Den bedste opskrift på cremet rødbedehummus
Pingback: Edamame bønne hummus - Opskrift på den bedste edamame bønne dip