Spicy hvid bønnedip - Opskrift på perfekt grill tilbehør

Spicy hvid bønnedip

Lækker cremet og let spicy bønnedip, perfekt til en god steak, grillede grøntsager og til lækre sprøde rugbrøds chips.
Jeg er vild med at lave forskellige dips og dressinger, og bønnedips med masser fylde og smag er noget af det bedste.
Det er super nemt at lave, alle ingredienserne i hældes i en blender, blend 3-5 min og voila, så har man en lækker cremet dip.

Spicy hvid bønnedip

By Dianna Brinch
Tid: 15 min.

Opskrift på lækker cremet bønnedip med cayennepeber.

Ingredienser

  • 1 ds cannellini bønner (hvide bønner)
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 2 spsk lys tahin
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1/4 dl vand, måske lidt mindre
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1/4 tsk cayennepeber
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Skyl bønnerne i rigeligt vand, og hæld dem derefter i en blender.

2

Tilsæt hvidløg, tahin, citronsaft og krydderier og start blenderen. Hvis det er muligt, er det en god ide at tilføje olie imens blenderen kører, og ellers tilføjes olien af et par omgange.

3

Juster konsistensen med vand, og fortsæt med at blende til dippen er fin glat.

4

Smag til med salt og server dippen toppen med tørret persille og chiliflager.

Spicy hvid bønnedip - Opskrift på perfekt grill tilbehør
Spicy hvid bønnedip, skønt tilbehør til sommerens grill.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Baba Ganoush - Opskrift på Baba Ganoush med sprøde tortilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*