Edamamebønne-hummus med spinat – Sund og cremet opskrift

Edamame hummus

Edamame hummus
Opskrift på lækker cremet edamame hummus med frisk spinat.
Edamamebønne-hummus med spinat – Sund og cremet opskrift

Opdag et ny twist på den klassiske hummus med denne lækre edamamebønne-hummus.
Edamame hummus – her tilsat frisk spinat for ikke bare at give en smuk grøn farve, men også et boost af vitaminer.
Denne opskrift er en sikker vinder, hvis du er til cremet hummus md skønne smage som tahin, friskpresset citronsaft, hvidløg og god olivenolie. Et strejf af spidskommen tilføjer den sidste finesse, der gør smagsoplevelsen komplet.
Nyd den som dip til friske grøntsager, på et stykke ristet brød, eller som en del af et større meze-bord.

Prøv også mine andre opskrifter på hummus – klik her.

Edamamebønne-hummus med spinat – Sund og cremet opskrift

Edamame hummus

Opskrift på lækker cremet edamame hummus med frisk spinat.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.75 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Snack, Tilbehør
Køkken: Mellemøsten
Keyword: Hummus af edamamebønner
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g edamame bønner, bælgede - vægt uden skaller
  • 1-2 fed

    hvidløg

  • 2 1/2 spsk tahin - klik her for opskrift
  • 1 citron, saften heraf
  • 1/2 tsk

    spidskommen

  • 1/2 dl olivenolie - måske en smule mere
  • 1/2 dl vand - måske en smule mere
  • Salt

  • 1 håndfuld frisk spinat

Sådan gør du

  • Kog de bælgede edamame bønner i 5 minutter, hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand så de køler hurtigt af.
  • Hæld bønner i en blender sammen med hvidløg, tahin, olie, salt, spidskommen, vand og saften af 1/2 citron, og blend edamame bønnerne fint.
  • Tilsæt spinaten, og blend igen til hummusen er blød og cremet - tilsæt evt. mere vand eller olie, hvis der er behov for det.
    Smag også til med mere citronsaft og evt. mere salt.
  • Opbevar din edamame hummus på køl til den skal serveres, og top den gerne med lidt bælgede edamame bønner, olivenolie, friskkværnet peber og evt. mikrogrønt inden servering.

Kommentarer

  1. Pingback: Rødbedehummus - Den bedste opskrift på cremet rødbedehummus

  2. Annie T.

    Tak for opskriften – enkelt og velsmagende.

  3. Berit Hald Pedersen

    Hej. Elsker dine opskrifter – og skal helt sikkert prøve den her også. Hvor lang tid kan den holde sig på køl?
    Mvh Berit

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)