Edamame bønne hummus - Opskrift på den bedste edamame bønne dip

Edamame bønne hummus

Edamame bønne hummus
Opskrift på den lækreste edamame bønne hummus
Edamame bønne hummus - Opskrift på den bedste edamame bønne dip

Fantastisk lækker hummus lavet på de skønne og sunde edamame bønner. Smagen er helt fantastisk, og dippen kan bruges til sommerens grill, kød og kartofler, snacks og lækre rugbrødschips.
Edamame bønner er generelt lidt hårdere i konsistensen end andre bønner, hvorfor dippen heller ikke kan blive helt glat, – men tag ikke fejl, den er lækkert cremet i konsistensen, og smagen er virkelig skøn.

Edamame bønne hummus - Opskrift på den bedste edamame bønne dip

Edamame bønne hummus

Opskrift på den lækreste edamame bønne hummus
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.75 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Mellemøsten
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g

    edamame bønner uden skal, - vægt er uden skaller

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1/4 dl

    vand, - måske en smule mere

  • 1 fed

    hvidløg

  • 2 spsk tahin - klik her for opskrift
  • 1 citron, saften heraf
  • 1/2 tsk

    spidskommen

  • Salt

Sådan gør du

  • Kog de bælgede edamame bønner i 5 min., hæld vandet fra og skyld dem i koldt vand så de køler hurtigere af.
  • Hæld bønner i en blender sammen med hvidløg, tahin og saften af 1/2 citron og start blenderen.
  • Hæld olien på af et par omgange, gerne mens blenderen kører og blend videre.
  • Tilsæt spidskommen og juster konsistensen med vand.
  • Kør dippen i 8-10 min på blenderen, - så opnår du det bedste resultat.
  • Smag til med salt og evt. yderligere citronsaft.
Edamame bønne hummus - Opskrift på den bedste edamame bønne dip
Edamame bønne hummus – Lækker blød og velsmagende dip.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Rødbedehummus - Den bedste opskrift på cremet rødbedehummus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)