
Fantastisk lækker hummus lavet på de skønne og sunde edamame bønner. Smagen er helt fantastisk, og dippen kan bruges til sommerens grill, kød og kartofler, snacks og lækre rugbrødschips.
Edamame bønner er generelt lidt hårdere i konsistensen end andre bønner, hvorfor dippen heller ikke kan blive helt glat, – men tag ikke fejl, den er lækkert cremet i konsistensen, og smagen er virkelig skøn.

Edamame bønne hummus
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 250 g
edamame bønner uden skal, - vægt er uden skaller
- 1/2 dl
olivenolie
- 1/4 dl
vand, - måske en smule mere
- 1 fed
hvidløg
- 2 spsk tahin - klik her for opskrift
- 1 citron, saften heraf
- 1/2 tsk
spidskommen
-
Salt
Sådan gør du
- Kog de bælgede edamame bønner i 5 min., hæld vandet fra og skyld dem i koldt vand så de køler hurtigere af.
- Hæld bønner i en blender sammen med hvidløg, tahin og saften af 1/2 citron og start blenderen.
- Hæld olien på af et par omgange, gerne mens blenderen kører og blend videre.
- Tilsæt spidskommen og juster konsistensen med vand.
- Kør dippen i 8-10 min på blenderen, - så opnår du det bedste resultat.
- Smag til med salt og evt. yderligere citronsaft.

Pingback: Rødbedehummus - Den bedste opskrift på cremet rødbedehummus