Er du klar til at tilføje et spændende twist til din pastasalat? Prøv min Spicy Ranch Pastasalat, der blander det bedste fra to verdener. Den velkendte cremethed fra ranch dressing og et pikant pift fra chilisauce.
Denne salat er pakket med farverige ingredienser som friske cherrytomater, sprøde peberfrugter, knasende agurker, proteinrige edamamebønner, søde majs og cremet feta, en skøn smags kombination – og med masser af volumen.
Pastasalaten kan serveres med det samme efter den er rørt sammen, eller den kan trække på kål og sættes på bordet senere på dagen. Resterne er perfekte i madpakken dagen efter – evt. med rester fra grillen, hvis der måtte være nogle.
Pastasalat med spicy ranchdressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Pastasalat
- 250 g pasta, tørvægt
- 200 g cherrytomater, halveret
- 1/2 agurk, skåret i tern
- 1 rød peber, skåret i tern
- 150 g eedamamebønner, optøet
- 140 g majs, drænet for væde
- 1 rødløg, skåret i strimler
- 150 g feta eller salatost, i tern
Spicy ranchdressing
- 3 dl creme fraiche
- 1 dl mayonnaise
- 2-3 tsk chilisauce
- 1/2 tsk mild chilipulver eller paprika
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- 2 spsk purløg, finthakket
- 1 spsk persille, finthakket
- 1-2 spsk citronsaft
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog pastaen som beskrevet på pakken, og skyld det derefter i koldt vand til det er helt afkølet. Lad det dræne i en sigte.
- Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med chili, citron, saft og friskkværnet peber.
- Hæld alle ingredienserne til salaten i en stor skål, hæld dressingen over og rør det hele godt sammen.
- Server salaten straks, elleropbevar den på køl til den skal serveres.
Nam!