Soyamandler - Opskrift på soya ristede mandler

Soyamandler

Lækre soyaristede mandler, – perfekt som både snack og som topping på salater og supper.
De er virkelig nemme at lave, og holder sig fint i en lufttæt beholder.

Soyamandler

By Dianna Brinch
Tid: 10 min.

Opskrift på nemme og lækre soyaristede mandler

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 4 spsk god soya

Fremgangsmåde

1

Hæld mandlerne på en pande og varm dem op ved høj varme.

2

Ryst panden flere gang undervejs, og vent på at mandlerne tager farve og begynder at knitre.

3

Sluk derefter for varmen, saml mandlerne i den ene side af panden og hæld straks soyaen over mens panden rystes så soyaen fordelen.

4

Lad soyaen trække ind i mandlerne, og fordel dem derefter på et stykke bagepapir hvor de skal ligge til de er kølet af.

5

Opbevares derefter mandlerne i en lufttæt beholder.

Soyamandler - Opskrift på soya ristede mandler
Soyamandler – Opskrift på soya ristede mandler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*