Soyamandler
Opskrift på nemme og lækre soyaristede mandler.
Lækre soyaristede mandler, – perfekt som både snack og som topping på salater og supper.
De er virkelig nemme at lave, og holder sig fint i en lufttæt beholder.

Soyamandler
Opskrift på nemme og lækre soyaristede mandler.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g
mandler
- 4 spsk
god soya
Sådan gør du
- Hæld mandlerne på en pande og varm dem op ved høj varme.
- Ryst panden flere gang undervejs, og vent på at mandlerne tager farve og begynder at knitre.
- Sluk derefter for varmen, saml mandlerne i den ene side af panden og hæld straks soyaen over mens panden rystes så soyaen fordelen.
- Lad soyaen trække ind i mandlerne, og fordel dem derefter på et stykke bagepapir hvor de skal ligge til de er kølet af.
- Opbevares derefter mandlerne i en lufttæt beholder.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.
Monster lækre !!! Og meget nemt
Hej Henrik
Det er jeg simpelthen så glad for at høre – tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna
MONSTER lækre.. Og nemme at lave
Hej Henrik
Hvor er det mega dejligt at høre, tusind tak 🙂
Kh Dianna