Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Soyamandler
Opskrift på nemme og lækre soyaristede mandler.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Salat topping
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
8
Personer
Calories
145
kcal
Author
Dianna
Ingredienser
200
g
mandler
4
spsk
god soya
Sådan gør du
Hæld mandlerne på en pande og varm dem op ved høj varme.
Ryst panden flere gang undervejs, og vent på at mandlerne tager farve og begynder at knitre.
Sluk derefter for varmen, saml mandlerne i den ene side af panden og hæld straks soyaen over mens panden rystes så soyaen fordelen.
Lad soyaen trække ind i mandlerne, og fordel dem derefter på et stykke bagepapir hvor de skal ligge til de er kølet af.
Opbevares derefter mandlerne i en lufttæt beholder.
Video
Nutrition
Kalorier:
145
kcal
|
Kulhydrater:
5
g
|
Protein:
5
g
|
Fedt:
12
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedt:
3
g
|
Enkeltumættet fedt:
8
g
|
Transfedt:
0.004
g
|
Natrium:
0.3
mg
|
Kalium:
183
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sukker:
1
g
|
A-vitamin:
0.3
IU
|
Kalcium:
67
mg
|
Jern:
1
mg