
Mild og smagfuld skaldyrssalat, lavet med rejer og krebsehaler der er vendt i en cremet dilddressing.
Skøn pålægssalat der er perfekt til det kolde bord, – jul, påske og pinse, eller serveret på en skive (ristet) rugbrød eller i en sandwich.
Salaten tager ingen tid at røre sammen, – og den holder sig fint på køl i 3 dage.

Skaldyrssalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g rejer, drænet vægt
- 150 g krebsehaler, drænet vægt
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl god mayonnaise, jeg bruger Hellmanns
- 1 bdt dild, finthakket
- 1/2 bdt purløg, finthakket
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- Salt og peber
- Evt. ærteskud eller brøndkarse til toppen
Instructions
- Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
- Skyl rejer og krebsehalerne i en sigte, fjern evt. urenheder. Dup dem tørre med rigeligt køkkenrulle, – det er vigtigt de er helt tørre, så ikke dressingen bliver tynd.
- Vend rejer og krebsehaler i dressingen, og opbevar den på køl til den skal serveres. Top den evt. med friske ærteskud, brøndkarse eller lignende.

Hej!
Lækker salat
Prøv evt. med 1-2 cm Kalles rogn i dressingen.
Hej John
Tusind tak, – og tak for fif, det må jeg prøve næste gang:)
De bedste hilsner
Dianna
Smager for vildt
Hej Maiken
Tusind tusind tak for din søde besked 🙂
Dbh Dianna