Mild og smagfuld skaldyrssalat, lavet med rejer og krebsehaler der er vendt i en cremet dilddressing.
Skøn pålægssalat der er perfekt til det kolde bord, – jul, påske og pinse, eller serveret på en skive (ristet) rugbrød eller i en sandwich.
Salaten tager ingen tid at røre sammen, – og den holder sig fint på køl i 3 dage.

Skaldyrssalat
Ingredienser
- 200 g rejer, drænet vægt
- 150 g krebsehaler, drænet vægt
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl god mayonnaise, jeg bruger Hellmanns
- 1 bdt dild, finthakket
- 1/2 bdt purløg, finthakket
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- Salt og peber
- Evt. ærteskud eller brøndkarse til toppen
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
- Skyl rejer og krebsehalerne i en sigte, fjern evt. urenheder. Dup dem tørre med rigeligt køkkenrulle, – det er vigtigt de er helt tørre, så ikke dressingen bliver tynd.
- Vend rejer og krebsehaler i dressingen, og opbevar den på køl til den skal serveres. Top den evt. med friske ærteskud, brøndkarse eller lignende.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.


Hej!
Lækker salat
Prøv evt. med 1-2 cm Kalles rogn i dressingen.
Hej John
Tusind tak, – og tak for fif, det må jeg prøve næste gang:)
De bedste hilsner
Dianna