Skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler

Skaldyrssalat

Mild og smagfuld skaldyrssalat, lavet med rejer og krebsehaler der er vendt i en cremet dilddressing.
Skøn pålægssalat der er perfekt til det kolde bord, – jul, påske og pinse, eller serveret på en skive (ristet) rugbrød eller i en sandwich.
Salaten tager ingen tid at røre sammen, – og den holder sig fint på køl i 3 dage.

Skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler

Skaldyrssalat

Opskrift på den lækreste skaldyrssalat med rejer og krebsehaler i en lækker cremet dilddressing.
4.91 fra 20 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g rejer, drænet vægt
  • 150 g krebsehaler, drænet vægt
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl god mayonnaise, jeg bruger Hellmanns
  • 1 bdt dild, finthakket
  • 1/2 bdt purløg, finthakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • Salt og peber
  • Evt. ærteskud eller brøndkarse til toppen

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
  • Skyl rejer og krebsehalerne i en sigte, fjern evt. urenheder. Dup dem tørre med rigeligt køkkenrulle, – det er vigtigt de er helt tørre, så ikke dressingen bliver tynd.
  • Vend rejer og krebsehaler i dressingen, og opbevar den på køl til den skal serveres. Top den evt. med friske ærteskud, brøndkarse eller lignende.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler
Skaldyrssalat – Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler

Kommentarer

  1. John Johansen

    Hej!

    Lækker salat
    Prøv evt. med 1-2 cm Kalles rogn i dressingen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse