Skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler

Skaldyrssalat

Skaldyrssalat
Opskrift på den lækreste skaldyrssalat med rejer og krebsehaler i en lækker cremet dilddressing.
Skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler

Mild og smagfuld skaldyrssalat, lavet med rejer og krebsehaler der er vendt i en cremet dilddressing.
Skøn pålægssalat der er perfekt til det kolde bord, – jul, påske og pinse, eller serveret på en skive (ristet) rugbrød eller i en sandwich.
Salaten tager ingen tid at røre sammen, – og den holder sig fint på køl i 3 dage.

Skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler

Skaldyrssalat

Opskrift på den lækreste skaldyrssalat med rejer og krebsehaler i en lækker cremet dilddressing.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.88 fra 25 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 200 g rejer, drænet vægt
  • 150 g krebsehaler, drænet vægt
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl god mayonnaise, jeg bruger Hellmanns
  • 1 bdt dild, finthakket
  • 1/2 bdt purløg, finthakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • Salt og peber
  • Evt. ærteskud eller brøndkarse til toppen

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
  • Skyl rejer og krebsehalerne i en sigte, fjern evt. urenheder. Dup dem tørre med rigeligt køkkenrulle, – det er vigtigt de er helt tørre, så ikke dressingen bliver tynd.
  • Vend rejer og krebsehaler i dressingen, og opbevar den på køl til den skal serveres. Top den evt. med friske ærteskud, brøndkarse eller lignende.
Skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler
Skaldyrssalat – Opskrift på skaldyrssalat med rejer og krebsehaler

Kommentarer

  1. John Johansen

    Hej!

    Lækker salat
    Prøv evt. med 1-2 cm Kalles rogn i dressingen.

  2. Maiken

    5 stars
    Smager for vildt

Skriv et svar til John Johansen Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)