Opskrift på den lækreste skaldyrssalat med rejer og krebsehaler i en lækker cremet dilddressing.
Ret Frokost, Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
200grejer, drænet vægt
150gkrebsehaler, drænet vægt
1dlcreme fraiche
1dlgod mayonnaise, jeg bruger Hellmanns
1bdtdild, finthakket
1/2bdtpurløg, finthakket
2spskcitronsaft
1tskdijonsennep
Salt og peber
Evt. ærteskud eller brøndkarse til toppen
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
Skyl rejer og krebsehalerne i en sigte, fjern evt. urenheder. Dup dem tørre med rigeligt køkkenrulle, - det er vigtigt de er helt tørre, så ikke dressingen bliver tynd.
Vend rejer og krebsehaler i dressingen, og opbevar den på køl til den skal serveres. Top den evt. med friske ærteskud, brøndkarse eller lignende.