Nem og lækker salat med rucola, cherrytomater, parmesan og balsamico. Den er så enkelt, og smager bare så dejligt.
Jeg er vild med ruccola salat, – synes det har en helt fantastisk smag. Og alene smagen gør, at der ikke behøver mange øvrige ingredienser, før du har den lækreste salat.
Denne her ruccolasalat er vendt med friske tomater, parmesan i tern, pinjekerner, friskkværnet peber og olivenolie, og til sidst toppet med balsamico glade – enkelt og lækkert.
Ved at skære parmesanen i tern får du altså et lækkert bid til salaten, – så det vil jeg virkelig anbefale at du prøver.
En simpel rucolasalat kan serveres som tilbehør til en masse forskellige retter, – den er super godt til pizza og pastaretter, som grill tilbehør eller til en stegt kylling, svinemørbrad eller andet lyst kød.
Rucolasalat med balsamico glace går også rigtig godt sammen med een god bøf, en steg eller lignende.
Jeg håber du har lyst til at prøve min opskrift på en nem rucolasalat.
Rucolasalat med tomater, parmesan og balsamico
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 ps rucola
- 200 g cherrytomater, skåret i både
- 50 g parmesan, skåret i små tern
- 30 g pinjekerner
- 1 1/2 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamico glace
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rist hurtigt pinjekernerne på en tør pande.
- Hæld rucola, tomater, parmesan og pinjekernerne i en skål, fordel olien over salaten og krydr med friskkværnet peber. Vend det godt sammen.*Gem evt. en smule parmesan og pinjekerner til toppen.
- Top salaten med balsamico glace, og drys med det sidste parmesan og pinjekerner.