Klassisk rejesalat, – rørt med citron og krydderurter, frisk og super lækker.
Sådan en rejesalat smager virkelig dejligt, – server den på det kolde bord, på ristet rugbrød eller frisk franskbrød, på madvafler eller i en sandwich.

Rejsesalat med asparges og krydderurter
Ingredienser
- 300 g rejer, drænet vægt
- 1 lille glas hvide asparges, 110 g drænet vægt
- 1 1/4 dl creme fraiche
- 3/4 dl mayonnaise
- 2 spsk citronsaft
- 1/2 bdt purløg, ca. 4 spsk finthakket
- 1/2 bdt dild, ca. 3 spsk finthakket
- Salt og peber
Sådan gør du
- Dræn rejer og asparges god for væde.
- Dup rejerne tørre med lidt kølkkenrulle, - det er vigtigt hverken rejer eller asparges er våde, så bliver dressingen for tynd.
- Skær de hvide asparges i små stykker på ca. 1 1/2 cm.
- Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salat og peber.
- Vend rejer og asparges stykker her i og stil på køl til den skal serveres.
