Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Rejsesalat med asparges og krydderurter
Opskrift på nem og lækker rejesalat, - perfekt til det store kolde bord, i sandwich eller på en vaffel.
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
300
g
rejer, drænet vægt
1
glas
hvide asparges -
ca. 110 g drænet vægt
1 1/4
dl
creme fraiche
3/4
dl
mayonnaise
2
spsk
citronsaft
3
spsk
dild
finthakket
2
spsk
purløg
finthakket
Salt og peber
Sådan gør du
Dræn rejer og asparges god for væde.
Dup rejerne tørre med lidt kølkkenrulle, - det er vigtigt hverken rejer eller asparges er våde, så bliver dressingen for tynd.
Skær de hvide asparges i små stykker på ca. 1 1/2 cm.
Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salat og peber.
Vend rejer og asparges stykker her i og stil på køl til den skal serveres.
Video