
Lækre pitabrød serveret med saftig pulled lamb, kålsalat med 3 slags kål, saltede mandler og chilidressing.
Disse pita brød smager bare afsindig godt, den milde og sprøde kålsalat, pulled lamb og den skønne chilidressing, det fungerer bare fantastisk sammen.
Mange tænker automatisk burger når man laver pulled lamb, men der er en masse andre lækre muligheder. Bl.a. disse pita brød, pulled lamb æggewrap, eller pulled lamb salat med pesto og nødder.
Vi laver gerne en ordentlig lammekølle når vi laver pulled lamb, så har vi til en masse lækre måltider.

Pulled lamb pita med kålsalat og chilidressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
pulled lamb - prøv denne opskrift på pulled lamb
- 4
gode pita brød, - prøv denne lækre opskrift på hjemmebagte pita brød
- 1 håndfuld
saltede mandler, grofthakket
- Syltede rødløg - klik her
Kålsalat
- 1/2
rød spidskål
- 1/2
grøn spidskål
- 4
stilke grønkål
Chilidressing
- 3 dl
creme fraiche
- 1 dl
god mayonnaise, - jeg bruger Hellmanns
- 4 spsk
ketchup
- 1 tsk
sød chilipulver
- 1/2 tsk
hvidløgspulver
- 1/2 tsk
løg pulver
- 1/2 tsk
tabasco sauce, - jeg bruger Tabasco sriracha sauce (smag selv til alt efter ønskede styrke)
-
Salt og peber
Sådan gør du
Chilidressing
- Bland alle ingredienserne til dressingen undtagen tabasco, salt og peber.
- Rør godt sammen og smag til med salt og peber, og juster til sidst styrken med tabasco. Jeg foretrækker personligt at den lige akkurat prikker en smule uden at være stærk.
- Opbevar på køl til den skal serveres.
Fyld
- Fordel kødet i en foliebakke eller et ovnfast fad, giv det evt. lidt olie, læg folie over, og varm det op ved 120 grader i ca. 20 min. Det kan også varmes i en gryde med lidt olie.
- Overhæld grønkålen med kogende vand og skyl derefter bladene i koldt vand, - dup dem tørre i et viskestykke.
- Fint snit spidskål og grønkål og vend det godt sammen.
- Hak mandlerne groft.
- Lun pitabrødene, og server dem straks - fyldt med kålsalat, pulled lamb, saltede mandler og rigeligt chilidressing.


Tror du man kan bruge din opskrift til hel lammekølle og bruger den til pulled pork ud af den til rester?
– Håber det giver mening mit spørgsmål?