Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled lamb

Æggewrap med pulled lamb, kålsalat og chilidressing

Æggewrap med pulled lamb, kålsalat og chilidressing
Opskrift på æggewraps med pulled lamb, kålsalat og chilidressing.
Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled lamb

Æggewraps fyldt med rester af pulled lamb, sprød kålsalat og hjemmelavet chilidressing, – et fantastisk lækkert og mættende måltid.
Når vi laver pulled lamb, bulled beef eller pulled pork er der altid masser af rester tilbage, og jeg elsker at bruge kødet på en masse forskellige måder, så vi får så meget variation ud af stegen som muligt.
Æggewraps er vi vilde med herhjemme, de er super nemme at lave, sunde og så smager de bare fantastisk med alverdens fyld.
Denne omgang blev toppet med en gang saltede mandler da jeg elsker det crunch det giver, men der kan man gøre hvad man lyster.

Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled lamb

Æggewrap med pulled lamb, kålsalat og chilidressing

Opskrift på æggewraps med pulled lamb, kålsalat og chilidressing.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal2 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Æggewraps - til 2 wraps

  • 5

    store æg

  • Salt og hvid peber

  • Lidt sprayfedt eller olie til stegning

Fyld

  • 200 g

    pulled lamb rester - prøv denne opskrift på pulled lamb

  • 1 håndfuld

    saltede mandler

  • 1/2

    spidskål, - gerne halv rød og halv grøn

  • 2

    stilke grønkål

Chilidressing

  • 1 1/2 dl

    creme fraiche

  • 1/2 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger Hellmanns

  • 2 spsk

    ketchup

  • 1/2 tsk

    sød chilipulver

  • 1/4 tsk

    hvidløgspulver

  • 1/4 tsk

    løg pulver

  • 1/4 tsk

    tabasco, smag selv til alt efter ønskede styrke

  • Salt og peber

Sådan gør du

Chilidressing

  • Bland alle ingredienserne til dressingen undtagen tabasco, salt og peber.
  • Rør godt sammen og smag til med salt og peber, og juster til sidst styrken med tabasco. Jeg foretrækker personligt at den lige akkurat prikker en smule uden at være stærk.
  • Opbevar på køl til den skal serveres.

Æggewraps til 2 personer

  • Pisk æggene godt sammen og krydr med salt og peber.
  • Varm lidt sprayfedt eller olie op på 2 pander, fordel æggemassen på disse, og bag dem på den ene side til de er "gennembagt". De kan også vendes hvis man ønsker dem stegt på begge sider.

Fyld

  • Fordel kødet i en foliebakke eller et ovnfast fad, giv det evt. lidt olie,læg folie over, og varm det op ved 120 grader i ca. 20 min. Det kan også varmes i en gryde med lidt olie.
  • Overhæld grønkålen med kogende vand og skyl derefter bladene i koldt vand, - dup dem tørre i et viskestykke.
  • Fint snit spidskålen og grønkål og vend det godt sammen.
  • Hak mandlerne groft.
  • Top din æggewrap med kålblandingen, lun pulled lamb, saltede mandler og rigeligt chilidressing.
  • Rul den, flip den over eller spis den åben, - den skønne smag er den samme hele vejen igennem.
Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled lamb
Æggewraps – Opskrift på æggewrap med pulled lamb
Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled lamb
Æggewraps – Opskrift på æggewrap med pulled lamb

Kommentarer

  1. Pingback: Pulled lamb - Opskrift på krydret langtidsstegt lammekølle

  2. Pingback: Pulled lamb pita - Opskrift med kålsalat og chilidressing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)