Pizza med salsiccia, nduja og gorgonzola
Opskrift på nem og lækker pizza med salsiccia, nduja, gorgonzola og friske tomater.

Enkel og lækker salsiccia pizza med nduja og skalotteløg.
Pizza med salsiccia og nduja kræver ganske få ingredienser, og smagen er bare så lækker.
Den kan spices op og ned med mere eller mindre nduja, – og du kan derudover tilføje f.eks. peberfrugt, frisk jalapenos eller lignende inden den bages.
Nduja er ret spicy, så tilsæt så den passer til dine smagsløg. En virkelig skøn pizza med smæk på smagen fra de få ingredienser.

Pizza med salsiccia, nduja og gorgonzola
Opskrift på nem og lækker pizza med salsiccia, nduja, gorgonzola og friske tomater.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 250 g salsiccia
- 300 g mozzarella
- 200 g gorgonzola
- 3-4 spsk nduja – den er stærk, så juster selv mængden
- 12 cherrytomater, halveret
- 1 skalotteløg, skåret i ringe
- Frisk basilikum
- Friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Dræn mozzarellaerne for væde (hvis du bruger frisk mozzarella), og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.*Oftest bruger jeg faktisk en mozzarella blok som jeg river, – de findes i 400 grams pakker i supermarkedet. Den type mozzarella er super til pizza, – da den ikke afgiver væde under bagning.
- Del dejen i 4 og rul/tryk dejen ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.*Bruger du hænderne til at trykke pizzadejen ud, kan du med fordel hive lidt i kanterne når fyldet er kommet på, – på den måde får du det rette omfang på pizzaen.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarella og gorgonzola ovenpå.*Jeg kan godt lide meget ost på min pizza, men brug den mængde du foretrækker.
- Læg klumper af salsiccia på pizzaerne og små klumper af nduja, – og fordel løgringe og tomater på bundene.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i forvarmet ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Drys med friske basilikumblade og friskkværnet peber inden servering.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Hvor køber du mozzarella blok til at rive?
Er det stadig “frisk” mozzarella?
Hej Jette
Jeg køber den i supermarkedet, den er fra Galbani. Den er aflang og skærefast, super god til pizzaer.
Jeg er også begyndt at bruge mozzarella tern, det er også super.
Har altid brugt frisk mozzarella – men synes efterhånden de afgiver for meget væde 🙂
Kh Dianna