Pizza med burrata og friske tomater - Pizzatopping inspiration

Pizza med grøn pesto, burrata og friske tomater

Anbefal

Fuldstændig fantastisk frisk og lækker pizza, uden sammenligning en af de skønneste pizzaer jeg har lavet.
Den smager af sol og sommer, og så er den simpelthen så skøn og frisk med de kolde sprøde tomater, burrata og pesto.

Pizza med grøn pesto, burrata og friske tomater

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på de lækreste friske pizzaer toppet med friske tomater, burrata og pesto.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • Tomatsauce
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum, - kan undlades
  • Topping
  • 2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 250 g mascarpone
  • 4 små burrata, eller 2 store
  • 1-1 1/2 dl god grøn pesto, - prøv denne mega lækre ruccola pesto
  • 400 g cherry tomater, halveret
  • Friskkværnet peber
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

1

Tomatsauce Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.

2

Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.

3

Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

4

Topping Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

5

Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene og læg små klatter af tomatsauce mellem osten.

6

Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).

7

Top pizzaerne med friske tomater, pesto, burrata, frisk basilikumsbalde og en god sjat friskkværnet peber.

Pizza med burrata og friske tomater - Pizzatopping inspiration
Pizza med burrata og friske tomater – Pizzatopping inspiration

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.