Pizza med burrata og friske tomater - Pizzatopping inspiration

Pizza med grøn pesto, burrata og friske tomater

Pizza med grøn pesto, burrata og friske tomater
Opskrift på de lækreste friske pizzaer toppet med friske tomater, burrata og pesto.
Pizza med burrata og friske tomater - Pizzatopping inspiration

Fuldstændig fantastisk frisk og lækker pizza, uden sammenligning en af de skønneste pizzaer jeg har lavet.
Den smager af sol og sommer, og så er den simpelthen så skøn og frisk med de kolde sprøde tomater, burrata og pesto.

Pizza med burrata og friske tomater - Pizzatopping inspiration

Pizza med grøn pesto, burrata og friske tomater

Opskrift på de lækreste friske pizzaer toppet med friske tomater, burrata og pesto.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.86 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Topping

  • 2

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 250 g

    mascarpone

  • 4

    små burrata, eller 2 store

  • 400 g

    cherry tomater, halveret

  • 1 1/2 dl grøn pesto
  • Friskkværnet peber

  • Frisk basilikum til toppen

Sådan gør du

Pizza

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene og læg små klatter af tomatsauce mellem osten.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.)
  • Lad bundene køle af et par minutter inde de toppes med friske tomater, pesto, burrata, friske basilikumblade, en god sjat friskkværnet peber og lidt salt.
Pizza med burrata og friske tomater - Pizzatopping inspiration
Pizza med burrata og friske tomater – Pizzatopping inspiration

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)