Pizza med aubergine og blåskimmel - Inspiration til topping

Pizza med grillet aubergine, valnødder og blåskimmel

Pizza med grillet aubergine, valnødder og blåskimmel
Opskrift på lækre sprøde pizzaer toppet med aubergine, blåskimmel, ruccola og valnødder.
Pizza med aubergine og blåskimmel - Inspiration til topping

Skøn og virkelig lækker pizza med mozzarella og grillet aubergine toppet med kold blåskimmel, ruccola og valnødder.
Denne pizza var lidt et forsøg, for det var bare en tanke at disse elementer kunne noget sammen, og det må jeg altså virkelig sige at de kunne, mums.
Så er man til blåskimmel kan denne skønne pizza varmt anbefales.

Pizza med aubergine og blåskimmel - Inspiration til topping

Pizza med grillet aubergine, valnødder og blåskimmel

Opskrift på lækre sprøde pizzaer toppet med aubergine, blåskimmel, ruccola og valnødder.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Tomatsauce

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1

    stort løg, fint hakket

  • 3 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1 tsk

    oregano

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Frisk basilikum, - kan undlades

Topping

  • 1

    aubergine

  • 3

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 150 g

    blå kornblomst

  • 2 håndfulde

    ruccola

  • 1 håndfuld

    valnødder

Sådan gør du

Tomatsauce

  • Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
  • Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
  • Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

Topping

  • Skær auberginen i tynde skiver på ca. 3 mm. i tykkelsen, og grill dem ved middel høj varme til de tager farve.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
  • Top med skiver af grillet aubergine, krydr med lidt salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
  • Lad pizzaerne hvile et par minutter inden de toppes med sprød ruccola, stykker af kold blåskimmel og valnødder.
Pizza med aubergine og blåskimmel - Inspiration til topping
Pizza med aubergine og blåskimmel – Inspiration til topping
Pizza med aubergine og blåskimmel - Inspiration til topping
Pizza med aubergine og blåskimmel – Inspiration til topping
Pizza med aubergine og blåskimmel - Inspiration til topping
Pizza med aubergine og blåskimmel – Inspiration til topping

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*