Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza med grillet aubergine, valnødder og blåskimmel
Opskrift på lækre sprøde pizzaer toppet med aubergine, blåskimmel, ruccola og valnødder.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
1
portion
pizzadej
- klik her
1
portion
pizzasauce - klik her
Topping
1
aubergine
3
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
150
g
blå kornblomst
2
håndfulde
ruccola
1
håndfuld
valnødder
Sådan gør du
Pizza
Skær auberginen i tynde skiver på ca. 3 mm. i tykkelsen, og grill dem ved middel høj varme til de tager farve.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
Top med skiver af grillet aubergine, krydr med lidt salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
Lad pizzaerne hvile et par minutter inden de toppes med sprød ruccola, stykker af kold blåskimmel og valnødder.
Video